Danas pišemo o turskim Gokče Bahadir je turska glumica obožavana kroz ulogu u seriji Kad lišće pada gde je tumačila ulogu Lejle kojoj je sestra “ukrala” muža. Da se pomalo drama prenela i na privatni život govori u prilog priča da je suprug zatekao sa svekrom u krevetu.

Inače, Gokče se udala za Emira Ersoja, još početkom ove godine a lepoj glumic je to drugi po redu brak i za sada žive mirnim i skladnim životom, a Emir je uspešan muzičar a ni ona ne zaostaje jer se može pohvaliti brojnim ostvarenjima u glumači projektima. Naime, Gokče je do sada igrala u čak 22 projekta.

Ova priča zapravo počinje devet godina ranije, kada je stupila u brak sa svojim prvim suprugom Alijem. Samo sedam meseci nakon što su se venčali njihovoj bračnoj sreći došao je kraj. Izvori bliski glumci naveli su da je razlog nešto što niko nije ni mogao da zamisli. Ali je navodno uhvatio svoju suprugu sa ocem Kemalom Sunalom. “Kemal je bio poznat kao veliki plejboj, a njegovim čarima nije mogla da odoli ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla sprečiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga” – otkrio je izvor blizak glumici.

Također, prema pisanju turskih medija, Ali se vratio kući dva dana ranije jer je želeo da je iznenadi, ali je ipak on bio iznenđen. Prvo jer je video očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.