OTIŠLI SMO KOD SINA I SNAJE U GOSTE: A tamo nas je dočekao šok! Nikad im ovo nećemo oprostiti!

0

Postoja je uve određni jaz između različitih generacija a u narodu je već poznato i da se svekrve i snahe retko dobro slalžu jer se obe bore za ljubav istog muškarca supruga i sina.

Tako va mi danas u nastavku donosimo ispovest jedne žene koja kaže kako sa mužem živi na selu i kako je njihova kuća uvek bila domaćinska i uvek su imali jednu sobu za goste koje su rado dočekivali. Njihova dva sina su odrasla i odselili su se i osnovali porodice i dok je mlađi blizu njih drugi živi u Beogradu i tamo maju svoju privatnu firmu.

Jako retko ih posećje a kada dođe sa svojom porodicom majka i otac ih lepo doečakju i spreme sinova omiljena jela. Međutim njegovoj ženi je dosadno na selu i ne želi više da dolazi pa su ona i njen muž odlučili da oni posete njih u Beogradu i javili su sinu da ih očekuju. Kada su došli shvatili su da za njih nema mesta u sinovoj kući i da im je on rezervisao sobu u hotelu koji se nalazio na suprotnoj strani grada što oni nisu mogli nikako da shvate.

Njim nije bilo teško ni da spavaju na podu ako treba ali snaha nije htela ni da ćuje za to slatno je ponavljala kako su im već platiti sobu u hotelu. Na raju večeri sin je pozvao taksi da dođe po njih i ova starija žena kaže da se na njemu moglo videti da mu je neprijatno i da je sve ovo bilo u stvari maslo njegove žene. Sledeći dan su opet otišli kod sina ali za njih niko nije imao vremena i oni su odlučili da se vrate svojoj kući.