ISTINA O RASPADU BRAKA: SA OVOM ŽENOM JE MARIJIN OTAC PREVARIO VERICU I DOBIO VANBRČNOG SINA DANIJELA

0

Popularna pjevačica narodne muzike Verica Šerifović 1982. godine udala se za bubnjara Rajka Šerifovića, sa kojim je nakon dvije godine dobila ćerku Mariju. Nakon mnoštvo nesuglasica 2003. godine došlo je do razvoda, a priča kako je Verica bivšeg muža izbacila iz kuće u Kragujevcu, svima je poznata.

<p>Otac Marije Šerifović nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom</p>

Otac Marije Šerifović tada je loše pričao o svojoj bivšoj porodici međutim,stvari su se promjenile, a Rajko koji je sada narušenog zdravstvenog stanja i amputiran mu je prst na nozi, morao je da bude smješten u dom, a odnose sa ćerkom koja je na sebe preuzela sve troškove, izgladio je.

<p>Otac Marije Šerifović nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom</p>
Brigu o ocu vodi i Rajkov sin, pjevač Danijel Pavlović kojeg je muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa izvjesnom frizerkom Lidijom Pavlović, a koji je postao poznat javnosti kao učesnik jednog rijaliti programa, kao i takmičenja “Operacija trijumf”. Dugo se spekulisalo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvjesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su prevazišli, te se danas odlično slažu, a pjevač je u više navrata isticao kako mu je Marija velika podrška.

Mnogima omiljena pjevačica jednom prilikom je izjavila da roditelje ne možemo da biramo, ali da svoje ne bi mijenjala jer su je učinili onakvom kakva danas jeste

<p>Otac Marije Šerifović nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom</p>
– Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška – istakla je pevačica u “Sceniranju” na Kurir televiziji i istakla da joj njihov razvod nije teško pao:

– Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebali su to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj – rekla je Marija..