ZAMALO SE NIE ŠLOGIRAO ! TREBAO JE DA BUDE KUM NA SVADBI,ALI KAD JE VIDIO..

0

Pol Šoproni (40) godinama je tražio od svoje devojke Ališe Pilave (36) iz Velsa da se uda za njega, ali nikada mu zvanično nije rekla “da”.

Međutim, njegova izabranica odlučila je da priredi iznenađenje koje Pol nikada neće moći zaboraviti. Organizovala je lažno vjenčanje za dvoje prijatelja, gdje je Pol trebao da bude kum.

On jeostao bez teksta kada je svoju buduću suprugu vidio u vjenčanici.Ona je otpjevala svoju omiljenu pjesmu,a patom je pala na koljena ispre Pola pa ga zaprosila.Sve je okovječeno i kamerom.Na snimku Pol nakon prosidbe kaže: “Ne!” i bježi, ali sve se završilo poljupcem i zagrljajem.

 

“Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno”, rekla je Ališa, objašnjavajući zašto se odlučila na ovu smicalicu. “Osim toga, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam oklevala da sve to ponovim”, piše Metro.

“Radio je stvari, tipa, stajao napolju ujutru dok sam vozila, držeći bilbord sa natpisom “hoćeš li se udati za mene?”, baš me sramotio, pa sam mislila da ga rešim bede.

Da bi bila sinurna da Pol ne sumnja ništa Ališa je imala svoje metode. Kaže da je par puta bio sumnjičav,pa je se morala posvađati samo da bi isplanirala vlastito vjenčaje.
“Dakle, da, bilo je nekoliko noći kada je na kraju spavao napolju u kombiju, blagosloven bio.”, rekla je ona.

Ališa je sve organizovala, od vjenčnice po mjeri do torte na tri sprata i svadbenu vožnju u ružičastom automobilu.

“Ni za jedan minut nisam sumnjao u to”, priznao je Pol i nastavio.

“Kada je došla pjevajući našu pesmu – u početku sam mislio da je to šala. A čak i sada, uprkos činjenici da sam verovatno pogledao video sto puta, još uvek ne mogu da vjerujem. Pošteno, moram da kažem da sam prilično impresioniran svime što je sve uspjela da uradi.”