OVAJ TATA JE GENIJALAN ! POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO (VIDEO)

0

Da je posebna ljubav između oca i kćeri to se oduvijek zna.Svaki otac će sve da učini za osmijeh i sreću svoje kćerke.


Jedan tata se sjetio orginalnog načina kako da zauvvijek sačuva otiske stopala svoje kćerke. On tako svake godine uzima njene otiske i sačuva ih u betonskim pločama kid kojih je već napravio stazu do igrališta u dvorište.

Odnos oca i ćerke uvek je poseban i jedinstven. Ne kaže se bez razloga da su sinovi privrženiji majkama, a ćerke očevima i to je sve zaista tako. Ovaj tata rešio je da svake godine priredi iznenađenje za svoju mezimicu, a evo od čega se sastoji.

On pravi ćerkine otiske stopala u betonu. Na snimku vidimo kalup i devojčicu od 9 godina koja, kako piše u opisu snimka, “I ove godine kao i prethodne ostavlja otiske svojih stopala”.

– Došao je taj trenutak i ove godine kada moja ćerka ostavlja svoje nožice u betonu –

Djevojčica, pošto ostavi otisak stopala, nastavlja da ukrašava tu površinu raznobojnim kamenčićima i svojim potpisom. U opisu takođe i piše jun 2022. i 9, kao znak godine, mjeseca i devojčicinih godina.

 

Na samom kraju snimka imamo priliku da vidimo nesvakidašnji prizor. U svome dvorištu ovaj čovjek je napravio cijelu stazu od ćerkinih stopala. To je svojevrsni ritual koji on izvodi još od trenutka kada je njegova mezimica napunila godinu dana. Budući da ona sada ima 9 godina, već 9 velikih betonskih ploča je napravilo put kroz dvorišni vrt.

– Ponosan sam na ovo. Uzbuđen šta ću sve uraditi jednog dana kada ću imati neverovatnu baštu u koju može da stane sve ovo kamenje, koje za sada vodi do njenog igrališta -rekao je.