SVE NA NJOJ KOŠTA VIŠE OD 10.000 €! Didi Džej u skupim “krpicama” na 40 stepeni – Nemam nikakvu konkurenciju na Balkanu!

0

Na našim prostorima zadnjih godina se mnogo ljudi strašno obogatilo, dok većina južnoslavenskih građana jedva sastavlja kraj s krajem. Našom pažnjom dajemo podršku mnogim estradnim zvijezdama, starletama, političarima, influenserima i ostalima koji prije trideset godina ne bi uopšte mogli da se bave ovim čim se danas bave i zarađuju bogatstvo.

Umjesto da šire pozitivne poruke i pokušavaju da pomognu svojim sugrađanima da postignu neki napredak, mnoge estradne ličnosti se rasipaju enormnim količinama novca i time pokazuju omladini da tome trebaju težiti, a ne nekim vrijednijim stvarima. Takva je definitivno Dijana Janković koju neki možda znaju kao pjevačicu zvanu Didi Džej. Dijanino je možda ime koje se ne provlači kao imena drugih kolegica poput Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović Cece, ali mnogo njenih izjava zna da šokira i provocira šire narodne mase, pa tako i niz novih izjava u nedavnom intervjuu gdje se hvalila svojim bogatstvom i kako je to čini posebnom.

Živi u Americi i ima zaista dosta novca, a prilikom intervjua je iskoristila priliku da se pohvali kako je sve što je nosila u tom trenutku skuplje od deset hiljada eura. Toliko novca prosječna južnoslavenska porodica ne vidi u periodu od pet godina, a čini se da je to Dijani ništa.

Ogradila se i izjavila da to ne govori da bi ponizila nekoga, ali ipak sebe smatra posebnom i zaslužnom takvog načina života. Nedavno se čak pojavila i na crvenom tepihu svjetski poznatog i prestižnog filmskog festivala u Cannesu u Francuskoj, a izjava kojom je šokirala Balkan je data u emisiji “Puls Srbije”.