ŠTA MU BI? Keba za NOVE OBRVE PUKAO 600 EVRA, evo kako danas izgleda pevač (FOTO)

0

Poznati pevači i pevačice sa domaće estrade veoma često znaju privući medijsku pažnju svojim kontraverzama sa izjavama, privatnim životom i sličnim skandalima. Tako vam danas donosimo jednu fotografiju koju poznatog pevača Dragana Kojića Kebe. Ova fotografija je privukla ogromnu medijsku pažnju a mnoge je i tom prilikom nasmejala. Saznajte u nastavku teskta o čemu je zapravo reč!

Poznato je da estradne ličnosti itekako dobro žive i zarađuju, pa tako i Keba. On je dokazao i da je spremant dati veći deo novca za odevne predmete. Tako se nedavno pričalo o njegovim Gučijevim sandalama, koje su izašle koje koštaju čak 450 evra, a također je poznato da su se iste one nosile u Jugoslaviji 80-tih godina. Svima nam je jasno da muškarci i žene gotovo da i nemaju razlike u odevanju u današnjem modernom vremenu i trendovima.

Po svemu sudeći ovaj pevač pokušava iako važi za nekoga ko je stariji čovek da izgleda mlado ili da se na neki način podmladi. Zbog toga se svojevremeno podvrgao jednoj metodi koja je karakteristična ali za žene sa javne estradne scene. On nikada nije krio da daje novce za ulepšavanje svoga izgleda. Opšte je poznato da je među prvim pripadnicima muškog pola priznao da je istetovirao obrve, a zatim je otišao i korak dalje kad je reč o ulepšavanju, pa je poput pravog metroseksualca uradio trajnu šminku.

Ipak, tokom vremena više nije bio zadovoljan izgledom svojih obrva, pa je rešio da nešto promeni po tom pitanju. Tako je nedavno uradio korekciju obrva kod poznatog kozmetičara, a fotka posle zahvata se pojavila i u javnosti. Kako se saznaje, njega je ovo zadovoljstvo koštalo čak 600 evra, ali on nije žalio para kako bi njegove obrve dobile novi oblik.