PRVA SLIKA, OVAKO IZGLEDA MUŽ HELENE TOPALOVIĆ: Topalko objavio njegovu sliku sa proslave, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Milan Topalović Topalko je inače objavio jednu zajedničku fotografiju sa svojom kćerkom koja se zove Helena i sa njenim suprugom Draganom Aleksićem. Pored te činjenice što Helena ne objavljuje baš često fotografije svoga supruga preko društvenih mreža, ovoga puta je Topalko odlučio da to pokaže svima.

Uvijek su se ljudi pitali zbog čega ga tako sakriva i zašto ne znaju kako to on izgleda, ali je ipak Topalko to sada razjasnio. Helena ovoga puta po prvi put slavi Svetog Luku kao “Gospođa Aleksić” u Loznici, odakle je zapravo njen suprug.

Tu se među gostima naravno našli i roditelji od Helene, dok je pjevač odlučio da podijeli jedan dio atmosfere iz toga doma Aleksića.

Podsjetiti ćemo vas da se kćerka od Topalke udala za bivšeg supruga od voditeljke Jelene Dimitrijević, inače biznismena Dragana Aleksića, pa tako Helena nije pokazivala lice svoga supruga na društvenim mrežama jer je rekla da on nije dio javnog svijeta, pa je ovoga puta i njen otac objavio fotku od Aleksića.

Ona vjerovatno svoga supruga nije htjela da izlaže tome medijskom pritisku i pogotovo zbog toga što mediji jedva čekaju da saznaju nešto iz života poznatih osoba, pa upravo zbog toga je ona svoga supruga pokušavala držati od raznih naslova i priča, te medijske pažnje. Upravo radi toga je sve to bila jedna veoma zanimljiva tema za ljude jer su se dugo vremena pitali o kome se radi i kako to on izgleda, a zato sada i imate priliku da pogledate kako to on izgleda.