ANDRIJA MILOŠEVIČ VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI PA SE OBRATIO JAVNO! Priznao je: “NIJE MI NIMALO LAKO” (VIDEO)

0

Javne ličnosti na prostoru Balkana zaista svakodnevno budu prisutne u gotovo svim medijima, a također su itekako poznate i na društvenim mrežama. To je tako naročito ako im je privatni život prepun skandala i kontraverzi, ali oni koji vode nešto “mirniji” život se više oslanjaju na pravi talenat kojeg poseduju. Glumac i poznata ličnost Andija Milošević je zaista kreativan čovek i on već godinama unazad nasmejava svojim zanimljivim klipovima na društvenim mrežama. Pamtimo ga po nekoliko filmova i serija ali je nekako svoju karijeru više usmerio na ovaj tip projekata i sličnih skečeva kao što su recima Andrija i Anđelka.

Andrija Milošević je crnogorski i srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac i voditelj. Rođen je 6. avgusta 1978. godine u Podgorici. Živi i radi u Beogradu. Pored brojnih serija i filmova gde koje je delio sa mnogim starim i cenjenim umetnicima, nerovatno njegov najveći san se ostvario 2018. godine, kada je zajedno sa kolegom Viktorom Savićem otvorio pozorište „Teatar na brdu“ u Beogradu. Na daskama „mladog“ pozorišta publika može da gleda mnoge popularne predstave.

Andrija Milošević je rođen 1978. godine u Podgorici. Živeo je i školovao se u Nikšiću i Cetinju, a od dvehiljaditih živi i radi u Beogradu. S obzirom na nesporan talenat i prepoznatljivost, za glumčev privatni život zainteresovani su novinari i čitaoci tabloida. Dugo je važio za najpoželjnijeg neženju na domaćoj javnoj sceni, a otkako je započeo vezu sa kolegicom Aleksandrom Tomić.

On je nedavno bio na godišnjem odmoru i mi vam donosimo jednu situaciju od tada koja je privukla veliku medijsku pažnju. Na svoj prepoznatljiv način je objasnio i on sam pa pogledajte o čemu je zapravo reč ispod ovog teksta!