POSTALA JE HIT NA INTERNETU, A NEKADA JE CIJELA NACIJA GLEDALA U NJU !

0

Glumica Ivana Jovanović koja se proslavila ulogom u seriji “Greh njene majke”, odjednom je nestala sa javne scene. Ona je odlučila da se preseli u Ameriku. Tamo je osnovala svoju porodicu, udala se i rodila sina Viktora, a u međuvremenu se i razvela.


Ivana je u Americi počela novo životno poglavlje, zaposlila se kao kreativni menadžer u jednom restoranu i počela da drži časove joge.

“Živim svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivudu. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih stvari koje rutinski obavljam. Budim se i krećem na plažu da se „bućnem“ pre posla. Plivam dvadesetak minuta, nekada sa fokama i pelikanima, a nekada i pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Skarlet Johanson… Sve sam ih videla i verujte da su Srpkinje mnogo lepše” – ispričala je Ivana.

Glumica je dobila i američko državljanstvo, a čekajući da ga dobije, nije dolazila u Srbiju. Odbila je i neke glumačke uloge koje su joj se ovde nudile.

“Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc” – rekla je ona jednom prilikom.

Inače, ona je sada postala pravi hit na internetu, najviše na društvenoj mreži Tik Tok. Naime, njenu repliku iz serije “DUNJICE, TO SAM JA… NEDA!” svi djele, ali i imitiraju, pa je ova scena svima natjerala suze na oči, ali od smijeha!