OVO je prava istina o Jovanu Memedoviću – NIKO NIJE ZNAO – Konačno otkriveno!!! (FOTO)

0

Srbija je od uvek imala bogatu javnu i estradnu scenu. Zaista su brojni pevači i voditelji koji su prepoznatljivi široj javnosti. Svako od njih ima nešto što je prepoznatljivo i zbog čega su poznati. Tako je i jedan od najomiljenijih novinara u Srbiji Jovan Memedović.

On već godinama vdi emisiju Sasvim prirodno. Sa tom emisijom je obišao gotovo svaki kraj Srbije, a cilj same emisije je da se predstave pomalo zaboravljeni običaji. Ova emisija je jako popularna i uz to ima edukativni karakter. To je upravo razlog zašto je gledaju stariji, ali i mladi. Kada je u pitanju privatni život Jovana Memedovića, poznato je da on iza sebe ima jedan propali brak ali i da o tom braku nije javno govorio. To se sve izdešavalo pre osam godina i sve je bilo skriveno od očiju javnosti. Njegova žena se zvala Mirjana i mnogi su se iznenadili njihovom razvodu. Imaju i dvoje dece, sina Uroša i ćerku Maju.

Inače, Jovan Memedović je rođen u Beogradu i ima 62 godine.Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a 1985. godine diplomirao je na Fakultetu za fizičko vaspitanje u Univerziteta u Beogradu. Zbog nedostatka posla upisuje studije psihologije, gde i završava prvu godinu, nakon čega sasvim slučajno stupa u novinarske vode.

Novinarski poziv je započeo u informativnoj redakciji Radio-televizije Beograd, a od 1992. godine počeo je da radi i kao sportski novinar i komentator. Pored kultne emisije Sasvim prirodno autor je emisije Svet lova i ribolova. Udruženje novinara Srbije mu je dodelilo priznanje Laza Kostić za reportažu godine, 2007. Veliki je ljubitelj NFL-a.