MUŠKARCI NIKADA NEĆE OTIĆI OD ŽENA KOJE RADE OVE 3 STVARI: Mudrosti slavnog ruskog psihologa će OSVIJESTITI SVAKU ŽENU – ovaj ŠAMAR REALNOSTI nam je trebao!

0

Kada žene shvate da im se brak raspada i puca po šavovima, to može izazvati ogromnu emocionalnu bol. Ti slučajevi često dovode do razdoblja introspekcije, jer počinju preispitivati ​​ne samo svoje odluke, već i sebe. Povremeno, pojedinci žele osjećaj oslobođenja i radije se odriču ženskog društva. Nasuprot tome, žene traže društvo s muškarcem koji je pouzdan i postojan, s nekim s kim mogu zamisliti zajedničku budućnost. Žena traži muškarca koji može zaštititi njezino fizičko, moralno i materijalno blagostanje.

Brojne žene pokušavaju shvatiti kako mogu postati tip žene koju muškarci neće napustiti. Kao rezultat toga, često čine ozbiljne pogreške i slušaju plitke upute koje su lako dostupne u modernom društvu. U situacijama kada je veza dospjela u značajnu krizu, često ju je nemoguće spasiti. Nikakav savjet ili fizička ljepota ne mogu zadržati čovjeka koji želi otići. Tijekom predavanja psiholog Mihail Labkovski govorio je o ženama koje muškarci ne napuštaju. Naglasio je da muškarci ne napuštaju žene koje pokazuju neovisnost, samodostatnost, zdravo samopoštovanje i zdravo psihičko stanje.

Labkovski naglašava važnost mentalnog zdravlja u vezama. Žena koja je mentalno zdrava ponaša se na način koji odražava njezinu opću dobrobit. To znači da ona ne stvara komplikacije, ne gaji sumnje, niti ima skrivene motive. Niti izmišlja scenarije niti razmišlja o drugim muškarcima. Kako bi bila žena koju muškarac neće htjeti napustiti, tri su ključna faktora koja bi svaka žena trebala imati na umu.

Konstantna ljutnja i pritužbe jedne strane, osobito oko trivijalnih stvari, mogu ozbiljno omesti učinkovitu komunikaciju i sposobnost postizanja dogovora. Stoga je važno da se žena ne naljuti pretjerano na muškarca zbog beznačajnih stvari.

Žena koju muškarci ne napuštaju uporno odbija pravljenje kompromisa. Ona živi svoj život u skladu sa svojim željama i ne prilagođava se očekivanjima drugih.

Često se kaže da žena s dobrim mentalnim zdravljem sebe cijeni više od muškarca. Nemoguće je ponuditi istinsku naklonost drugoj osobi ako nemate zdravu ljubav i cijenjenje prema sebi. Razmislite o dubini svoje ljubavi prema sebi i počnite je njegovati što je prije moguće.