KOPIJA ANE KORAĆ, OVO JE NOVA DJEVOJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Zove se Irena, evo kako izgleda

0

David Dragojević je bivši učesnik rijalitija Zadruga i fitnes instruktor, on je novu djevojku našao, a navodno ih je sestra Lune Đogani upoznala, odnosno Nina Đogani.

Đoganijeva je s Irenim bratom u vezi, pa je upoznala i njih dvoje, a oni su kliknuli odmah jedno na drugo. David sa Irenom uživa, čini se kako je ona zaista njegov tip, obzirom da Irena dosta sliči njegovoj bivšoj djevojci Ani Korać, koju je on upoznao u trećoj sezoni rijalitija Zadruga.

Njih dvoje uživaju u ljubavnoj romansi, a nedavno su uhvaćeni i kako šetaju zajedno Novim Sadom.

Nama ostaje da vidimo da li su tačni ovi navodi koji se pričaju, odnosno da li će Dragojević da pokaže novu djevojku javnosti ili ne.

Davida smo imali priliku prvi put gledati u rijalitiju Parovi, imao je i kratak brak sa Aleksandrom Subotić, a sa rođenim bratom Dejanom i njegovom suprugom Dalilom se posvađao zbog Aleksandre.

Njega je publika gledala u drugoj i trećoj sezoni rijalitija Zadruga koju ste imali priliku gledati na Pink televiziji.

David je jedno vrijeme kao omladinac igrao fudbal za klub FK Obilić Zmajevo, ali i za FK Metalac Asko, u Novom Sadu je rođen 7.septembra 1988. godine.

Prije 8 godina je igrao kao defanzivac za FK Proleter iz Novog Sada.

Najznačanije utakmice koje je imao bile su protiv FK Partizana i FK Crvene Zvezde, a sa očuhom Predragom Opačićem Mungosom je u rukovodstvu FK Veternik, za sportskog direktora je tu postavljen.

Ove stvari sigurno niste znali, zar ne? Otkrijte nam koliko poznajete njegov život?!