Dragana Mirković otkrila, EVO U KAKVOM JE ODNOSU NJENA KĆERKA SA VOJAŽOM: Uslikali se zajedno, EVO KAKO ONA IZGLEDA (FOTO)

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić imaju dvoje djece u braku u kojem su dvadeset godina, a kćerka Manuela je izrazila želju da upozna jednog mladog umjetnika, kad je izvela to, njegova reakcija ju je bez teksta ostavila.

Dragana Mirković je jedna od naših najpoznatijih zvijezda u regiji, iako preko tri decenije traje, ona nikada nije eksponirala javno svoju djecu Marka i Manuelu, nekad govori o njima.

Gostovala je u jednoj emisiji, pa je pričala neke detalje koje su vezane za susret jednog mladog poznatog pjevača i kćerke Manuele.

Dragana je veliki fan Mihajla Veruovića Vojaža, koji nastupa u Srbiji i dijaspori, ima velike uspjehe iza sebe iako ima 20 godina samo.

Priželjkivala je susresti se s njim, a to joj je i pošlo za rukom, Dragana je rekla nešto više o tom susretu. Spekulisalo se da ih je upoznala pjevačica, a ona je demantovala i objasnila kako je izgledalo sve to:

Manuela uopšte nije tražila da upozna Vojaža, Marko i Manuela ne prate estradu, ali preko prijatelje određene pjesme i izvođači dođu do njih.

Par pjesama od Vojaža im se dopalo kao i meni, ozbiljna produkcija je to, a Vojaž je kod mladih ozbiljna faca. Ona je zaključila da je dobar dečko putem ekrana, a njena djeca nekad izađu po klubovima gdje je i Vojaž nastupao.

Manuela je sa drugaricama bila u bekstejdžu pa se uslikala s njim. Vojažu su rekli da je ona moja kćerka, a on to nije znao. Manuela je stidljive prirode, pocrvenjela je odmah, a on je prelijepo reagovoa. Tražio je da se slika s njom, a poslao je i Dragani video poruku sa Manuelom i njenim drugaricama.