JE L’ TAČNO DA SI DOBILA STAN KADA SI DOŠLA NA PINK? Ognjen direktno pitao Jovanu, pa zaključio – “Ja radim duplo duže i ništa”

0

Jovana Jeremić je postala najpoznatija voditeljka u Srbiji a nakon što je dala otkaz na TV Hepi gdje je vodila jutarnji program. Ovaj njen potez je bio toliko interesantan medijima i javnosti da je danima bio top tema i svi su nagađali šta ju je nagnalo na otkaz iako je sama Jovana rekla da je to uradila zbog svoje kćerkice koju je zapostavljala zbog posla.

I prije ovoga je voditeljka bila poznata po nekim svojim urnebesnim i provokativnim izjavama kojima je uvijek izazivala veliki broj reakcija a pomenut ćemo samo onu da ona nije tradicionalna srpkinja i da ne kuva, ne pere i ne farba jaja nego da se bavi svojom profesijom i karijerom. Jeremićka je nakon otkaza dobila nekoliko dobrih ponuda a odlučila se za TV Pink na kojem će također voditi jutarnji program.

Ona je uz Acu Lukasa, Teu Tairović i glumicu Teodoru Bjelicu bila gost u emisiji na Tv Pink, Amidži šou, koju vodi Ognjen Amidžić i koji se nije ustručavao da svoju novu kolegicu ispita i o detaljima ugovora koji je potpisala sa Željkom Mitrovićem. On je rekao da je Jovana dobila stan i pare a onda upitao gdje je njemu stan.

Jovana mu je odgofvorila da je baš direktan i da stan još uvijek nije dobila ali da je dolaskom u ovu TV kuću sebe u potpunosti obezbjedila. Ognjen je bio uporan i rekao da je ipak projekat pred njom a ona mu je rekla da je deset godina radila kao voditeljka te da je sada i materijalno obezbjeđena na šta je on odgovorio kako on radi već 20 godina i da bi po toj logici on trebao da dobije dupleks.