Ne može nikako s mirom: BARBARA ČULA DA JE DARKO VARA PA POLUDELA, on pobegao za Brestač! U sve se umešala i MILJANA!

0

Darko Lazić je trenutno u vezi sa svojom kolegicom Barbarom Bobak koja je iz Bosne i Hercegovine iz mjesta Trebinja. Nedavno su započeli svoju vezu, te se mnogi novinari i mediji pokušavaju umiješati između njih dvoje. Kako su novinari saznali, Barbara je jako ljubomorna kada su druge djevojke u prisustvu njenog dečka, te je nedavno došlo do prevare od strane Lazića.

Kako su mediji saznali, Barbara ga konstantno zove na video pozive kako bi provjerila gdje je i s kim. Kada je Darko Lazić imao nedavno nastup u inostranstvu, njegova djevojka Barbara Bobak nije mogla da prisustvuje njegovom nastupu jer je unaprijed imala dogovoreno privatno veselje na kojem je pjevala. S obzirom na tu njegovu prevaru o kojoj su mnogi pisali i govorili, kako navode izvori, došlo je do svađe između ovog ljubavnog para u njihovom zajedničkom stanu koji je u Novom Sadu, nakon koje se pjevač spakovao i otišao u svoj dom u Brestač.

Nisu se neko vrijeme čuli, sve dok Darko Lazić nije kupio psa Barbari u znak pomirenja. O tome da njihov odnos i nije najsjajniji, porogovrila je i rijaliti učesnica Miljana Kulić, koja je više puta javno otkrila da je Darko Lazić neko ko se njoj dugo godina već sviđa sa javne scene i neko koga je ona jedno vrijeme proganjala. Kako je navela Miljana prilikom ulaska u petu sezonu rijalitija Zadruga, ona je bila s njim poslije nastupa i pričali su do njegovog sljedećeg bloka.

U tom trenutku je Miljana popila 2 viskija i to ju je uspavalo jer inače ne pije, ali on kada je završio svoj blok probudio ju je i rekao da idu kući. U tom periodu je Barbara poslala milion poruka i zvala ga je non stop, a Miljana je otkrila da joj se ta djevojka uopšte ne sviđa.