Aca Pejović je javan čovjek koji često nastupa i poznat je po tome što ima brojne obožavateljice. Unatoč toj reputaciji, oni koji su mu bliski identificiraju ga kao predanog obiteljskog čovjeka koji svoju ženu i kćeri stavlja iznad svega. Dapače, čak im je posvetio i nekoliko tetovaža na svom tijelu. Prijatelji i rođaci iz djetinjstva, kao i njegova supruga i obitelj, drže ga prizemljenim i zahvalnim. Kad ima slobodnog vremena, rado se druži s kolegama sa estrade. Nadalje, u srpnju 2018. imao je čast kumovati na vjenčanju Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, sina bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

Djeca poznatog pjevača su već odrasla i krenule su svojim putevima. Kći Ace Pejovića prije godinu dana završila je osnovnu medicinsku izobrazbu na Univerzitetu u Beogradu. Nakon što se posvetila specijalizaciji u Aziji, a potom i Južnoj Americi, činilo se da će nastaviti u tom smjeru i prijaviti se za još jednu praksu u inozemstvu. No, obitelj je iznenadila neočekivanom viješću o novim pothvatima.

Bilo bi malo reći da su pjevač, njegova supruga Biljana i Marijine sestre Magdalena i Iva oduševljeni. Razlog za njihovo veselje doista je izvanredan. Marija je nedavno sa svojim najbližima podijelila uzbudljivu vijest: odlučila je upisati specijalizaciju na VMA u glavnom gradu Srbije. Prema fotografijama objavljenim na Instagramu, čini se da je kćerka Ace Pejovića ili zaposlena na terenu ili asistira u jednoj klinici za estetsku medicinu.

Glazbenicino srce preplavi se ponosom i radošću kad god se pohvali svojim postignućima. Slobodno se može reći da se zbog njezina uspjeha osjeća kao najsretniji otac na svijetu. Sve tri Acine voljene žene visoko su obrazovane i poletne.