“ODLIČNO ONA ZNA GDE SU JOJ PARE ZAVRŠILE!”, Oglasila se Marija Kulić nakon priča da je Miljani UZELA SAV NOVAC!

0

U nedelju je na spektakularan način započela peta sezona najglednijeg rijalitija u regiji Zadruge koja je za samo 24 sata emitovanja oborila sve rekorde . Interesovanje je tim veće što je vlasnik TV Pinka, Željko Mitrović objavio da je ovo ujedno i posljednja sezona i obećao da će biti i najzanimljivija što se može vidjeti i po učesnicima koji su prvu noć ušli u kuću u Šimanovcima.

Svojim izgledom i ponašanjem najviše je za sada šokirala Deniz Dejm a tu je i Miljana koja je poznata po ekscesima i skandalima koje pravi u rijalitiju. Ono što je posebno oduševilo pratitelje je činjenica da se njih dvije dobro slažu i da su postale bliske a novinari su odmah kontaktirali i Mariju Kulić Miljaninu majku i pitali je da da svoje mišljenje o Miljaninoj izjavi da bi ona i njen suprug prije prihvatili da Miljana bude u vezi sa Deniz nego da opet bude sa Zolom.

Marija je rekla da je Miljana bila sarkastična i da se na taj način šali te da je nju sve to dobro nasmijalo. Oni ne bi voljeli da vide Miljanu u vezi ni sa Deniz a ni sa Zolom. Pošto je i Marija bila učesnica Zadruge novinar je pitao da li bi se ona, da je sada u Beloj kući, družila sa Deniz a ona je rekla da ne bi jer je konzervativna žena ali i da vidi kako je Deniz dobra prema Miljani ali ne zna da li se iza toga krije neka namjera.

Marija je porgovorila i o pričama koje kruže a po kojima je ona Miljani uzela sav novac koji je dobila kao honorar u prethodnoj sezoni. Marija kaže da to nije istina i da su Miljana i ona zajedno uložile sredstva u nekretnine.