ISPLIVALA BIOGRAFIJA NAJPOZNATIJE LJUBAVNICE NA BALKANU: Jezivi detalji se POJAVILI – Š0K I NEVERICA

0

Zadruga 6 je reality TV show koji je iz dana u dan sve zanimljiviji. To je najviše zbog činjenice da je Zvezdanova supruga Ana ušla u šou. Od kada je stigla, stvari su se zaista pokvarile. Svi su mislili da će ona maltretirati Anđelu i terorisati je, ali ona to zapravo radi svom mužu dok pokušava da zaštiti 23-godišnju devojku od bivšeg muža.

Međutim, Aneđela, mlada i impulsivna žena, zaljubila se i ne želi da posluša Anin savet. I dalje je uz Zvezdana, koji je iskorišćava u svakoj mogućoj prilici. Nedavno se šuškalo i da Anđela nije tako nevina kao što se čini, jer se otkrilo da je bila u vezi sa opasnim momcima iz klana Škaljar.

Prema pisanju srpskih medija, jedna osoba se javno pobunila protiv njene veze sa Zvezdanom. Zvezdanu je obećano da će mu biti odsečena glava čim izađe, ali je pre nekoliko dana za Alo.rs razgovarala njena najbolja drugarica iz osnovne škole. Njena prijateljica je rekla da je zvala oko 6 sati popodne da joj kaže da moraju razgovarati o nečemu veoma hitnom.

Rekla sam prijateljici Anđeli da možemo da odemo na piće oko osam sati, pošto živim malo dalje od centra grada. Čim smo se sreli, shvatio sam da nešto nije u redu i odmah sam je naveo da priča. Rekla je da je uhvatila dečka kako je vara sa drugom ženom i da joj je od tada život postao pravi pakao. Pričala je o tome kako ne može da živi bez njega, i kako je užasna osoba! Rekao sam: “Anđela, hajde, ne budi glupa! Nije on jedini muškarac na svetu. Hajdemo za vikend u grad, pa ćeš naći zgodnijeg i šarmantnijeg muškarca.” Pokušao sam je utješiti, ali sve je bilo bezuspješno.