“REŠILA SE PROŠLOSTI” NATAŠA BEKVALAC POKAZALA DOM KOJI RENOVIRA MESECIMA! Rušila od poda do plafona, evo kako sada IZGLEDA (FOTO)

0

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je renovirala svoj dom i odlučila da ga podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Pokazala je svoju novu kuhinju koju je profesionalno dizajnirala i novi dnevni boravak koji je ukrašen porodičnim fotografijama i udobnim namještajem. Njeni fanovi su bili oduševljeni što su vidjeli njen novi dom i komentirali kako je lijepo izgledao.

Bekvalčeva je na Instagramu objavila fotografije svog novog doma i time se pohvalila svojim pratiocima. – Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja. Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo iz početka. Od poda do plafona. Faza-siva! Želela sam samo jedno..da ništa, baš ništa ni jedna jedina stvar ,sitnica nema veze sa prošlosću. Ove devojke ne žive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga – napisala je Bekvalčeva u objavi.

Nataša je u svom domu koristila toplije bež nijanse kako bi stvorila nježnu i lijepu atmosferu.

Pevačica je pažljivo planirala renoviranje stana i očigledno nije požalila što je potrošila novac kada je u pitanju dom.