“GLEDALI SU ME DA PLAČEM SAMO ZBOG…” Dragana Mirković NAPOKON PRIZNALA da su je deca u SUZAMA zatekle – OVO JE BIO RAZLOG! (FOTO)

0

Pjevačica Dragana Mirković je bila gost u emisiji koja je mnogo gledana u Srbiji, a to je naravno emisija “Amidži šou”, pa je tu emisiju i gledalo mnogo njenih fanova. U posljednjih godinu dana se Dragana skoro nije nikako medijski eksponirala pored toga što mnogo ljudi zanima šta se dešava u njenom životu.

Mnogih tema se pjevačica u ovome gostovanju odlučila da dotakne pa je ona tako i spominjala svoju djecu i govorila kako oni ne vole da se eksponiraju medijski, dok je također i priznala samo da su je njena djeca u izuzetnim prilikama mogli vidjeti da plače.

Dragana je izjavila da je bio izbor od njene djece da se oni ne eksponiraju javno pa je rekla da je to možda čak zbog nje jer kada su je vidjeli uplakanu da je to bilo radi nekakvih izmišljtina koje su bile po medijima, a da se ne sjeća kada su je zadnji put mogli vidjeti da plače osim taj put.

Ona je spomenula kako je možda to trebala sakriti od njih prvobitno u kući, ali ipak je kod njih takva veza da ne kriju ništa jedni od drugih pa Dragana je rekla kako ona smatra da je možda to razlog zbog kojeg oni ne žele biti poznati ili viđeni negdje.

Kada ju je Ognjen pitao sa čime se to bave njena djeca, onda je pjevačica odgovorila kako je njen sin Marko završio akademiju pa da je sada na studijama ekonomskog prava, a Manuela upravo završava i da joj je ovo godina mature, pa da će pustiti da ona odluči kada su u pitanju studije.