DRAGANA MIRKOVIĆ OTVORILA DUŠU JAVNOSTI, slomila srce svih fanova : OSTALI SU U ŠOKU, pevačica više ne može da krije

0

Otkako su stupili u brak Toni Bijelić i velika zvijezda Dragana Mirković svakodnevno ih mediji prate, te se pišu naslovi o njima. Svi smo upoznati da Draga dugi niz godia nije imala društvene mreže pa se veoma malo znalo kada je u pitanju njen privatni život. Njene fanove posebno je zanimalo kako to ona živi sa čovjekom zbog kojeg je odlučila sve da napusti.

Nakon nekog vremena pjevačica je shvatila da se mora prilaoditi današnjici te je odlučila napraviti instagram profil na kojem je ubrzo dobila veliki broj pratilaca. Jako brzo se snašla te je počela redovno postavljati fotografije i tako otkrivai neke detalje iz svog života. Shvatila je ubrzo da još uvijek veliki broj ljudi sluša njenu muziku te od nje zahtijevaju novije pjesme pa se pjevačica odmah bacila na posao, uzbro je izbacila duet sa kolegom Acom.

Dragani svakodnevno pristižu pozitivni komentari ispod fotografija, gdje joj se pratioci zavaljuju što je odlučila da se vrati na scenu, međutim jedna djevojka je svojim izlaganjem dovela pjevačicu do suza. Djevojka je istakla kako je prije šest godina bila u emotivnom rastrojstvu, gdje je mislila da joj se cijeli svijet ruši ali Draganine pjesme su joj pomogle da to sve prevaziđe.

Najbolji lijek su bile njene pjesme. Zahvaljujući njoj ja sam osoba kakva sam danas – izjavila je Draganina obožavateljka, a pjevačica je ovu poruku podijelila na svoj instagram profil. Budući da svi znamo koliko je Dragana emotivna, ona je kroz suze svim srcem zahvalila ovoj djevojci na lijepim riječima koje joj je uputila.