NAKON ŠTO JE OTKRIVEN MRKIN TESTAMENT, DESIO SE PREOKRET! Komšije otkrile: Udovica Daša se plaši OVOG, upućena je i policija

0

Prva i zakonita supruga pokojnog Milutina Mrkonjića planira da se preseli u novi stan u samom centru Beograda. U tom stanu su živjeli za vrijeme njihove najeće ljubavi. Komšije su podjeljenih mišljenja, neki je smatraju veoma kulturnom dok drugi savjetuju da niko ne pokušava da se druži sa njom.

Sutra se navršava tačno godinu dana od smrti pokojnog političara i ministra za infrastrukturu i saobraćaj. Draša se uvijek držala daleko od medija te je odbijala davati bilo kakve izjave ali ovaj put mediji su došli do par informacija. Naime da se podsjetimo Daški je priprala Mrkina penzija koja je iznosila 90.000 dinara, auto marke mercedes kao i stan jer je pred zakonom ona još uvijek njegova supruga iako je Milutin zadnjih 10-ak godina živio u vanbračnoj zajednici sa pjevačicom Anom Bekutom.

Prve komšije, kada je u pitanju stan u Beogradu su izjavile da u zadnje vrijeme sve češće viđaju Drašku. Ona dolazi često sa čistačicom, a na interfonu još uvijek stoji prezime Mrkonjić. Također izjavili su kako je dug vremenski period nisu vidjeli da je dolazila u stan, a pretpostavljaju da je jedan od razloga korona. Daška uvijek nosi masku, slabo komunicira sa komšijama ali su naveli kako je uvijek kulturna.

Priča se da je Draški trenutna nekretnina u kojoj boravi preskupa za održavanje, te da je to jedan od razloga za vraćanje u njihov stari stan. Milutin i Draška nisu imali djece pa je zakonski pripalo sve njoj, a pjevačica Ana Bekuta sa kojom je bio u vezi do svog posljednjeg dana nije osporavala ovaj testament.