Rođen 1978. godine, Andrija Milošević je porijeklom iz Podgorice, a svoje godine školovanja proveo je u Nikšiću i Cetinju. Od 2000. godine Beograd naziva svojim domom i radnim mestom. Uprkos njegovom nepobitnom talentu i priznanju, štampa i javnost podjednako su se zainteresovali za njegov lični život. Dugo je važio za najtraženijeg neženju u domaćoj javnoj sferi. Od početka veze sa koleginicom Aleksandrom Tomić, najčešći upit upućen njemu je kada će zasnovati porodicu i postati otac.

Andrija Milošević je trenutno u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom i imaju zajedničkog sina Relju, što mu donosi veliku sreću. Pre deset godina, šarmantna plavuša osvojila je glumčevo srce i od tada se više nije osvrnuo. Iako mu je trenutna partnerka prava ljubav, vredi napomenuti da je ranije bio u vezi sa poznatom ženom koja je bila sušta suprotnost Đedji u ranim fazama njegove karijere.

Na početku karijere Andrije Miloševića često je viđan u javnosti sa svojom bivšom devojkom Anom Šain. Ana Šain je bila zadivljujuća brineta koja je radila kao model. U periodu kada su mnoge mlade žene bile zaljubljene u Banju, glavnog glumca popularne emisije “Mješoviti brak”, Andrija je u jednom beogradskom klubu sreo devet godina mlađu Anu. Izvještaji medija sugerišu da ih je upoznala Tanja Vojtehovski, a paru je trebalo samo dvije sedmice da svoju romansu objavi.

Nakon raskida veze sa Andrijom Miloševićem, njegova bivša devojka brzo je pronašla ljubav svog života. Trenutno je zadovoljno udata i ima kćerku Laru. S druge strane i Andrija uživa u porodičnom životu i u svojoj supruzi je pronašao sve što je ikada tražio.