On je danas jedan od najpopularnijih pjevača u regij ii ima armiju obožavatelja. U sladnom je braku i ima tri kćerke. Aleksandar Aco Pejović, rođen 1972. godine u radničkoj porodici u Prijepolju, postao je jedan od najomiljenijih pevača u regionu. Njegovi korijeni sežu do naselja Rijeka Crnojevića kod Cetinja. Uz starijeg brata Predraga i mlađeg Radojicu, Aco je uživao u blaženim letnjim danima pored reke Lim u Prijepolju. Međutim, njegova duboka strast za muzikom navela ga je da sa 15 godina nastavi školovanje u Podgorici.

  • Nakon boravka u Francuskoj, vratio se u Jugoslaviju da odsluži vojni rok. Aco je počeo redovno da nastupa po lokalnim prijepoljskim kafanama od 1991. godine, gde ga je sudbina spojila sa Biljanom Koković. Samo nedelju dana nakon njihovog susreta, Aco je posle maturske večeri odveo Biljanu svojoj kući i zaprosio je. Iako su Biljanini roditelji u početku imali aspiracije za njeno obrazovanje, na kraju su dali saglasnost. Tako su se 23. marta 1994. Aco i Biljana vjenčali u opštini. Dosta puta se u medijima prenosilo kako Aco Pejović vara svoju suprugu, dok je on uporno to demantovao. On na svakom svom koncertu pjesmu ”Sve ti dugujem” posveti upravo svojoj supruzi s kojom je već duži niz godina u braku.

 

Njihovo putovanje započelo je 13. jula 1995. godine rođenjem ćerke Magdalene i preseljenjem iz Prijepolja u Beograd. U početku su se smestili u komforan stan na Zvezdari. Nakon dvije godine, nadogradili su se u prostraniju rezidenciju, što se poklopilo s dolaskom njihove druge kćeri Marije. U oktobru 2005. njihova porodica se još jednom proširila rođenjem treće kćerke Ive. U međuvremenu, Biljana se bavila svojom strašću za ekonomijom i uspješno magistrirala.

Trenutno radi kao asistent na privatnom univerzitetu. Porodica Pejović trenutno živi na Bežanijskoj kosi. Pevač otvoreno prihvata svoja verska ubeđenja koja mu je usadio pokojni deda Marko. On njeguje lijepa sjećanja na molitve prije večere i nastoji da prenese ove vrijednosti svojoj djeci, osiguravajući da shvate značaj molitve.

Svake noći prije nego što se povuče u krevet, odvoji trenutak da uputi svoje molitve Bogu. Njegov duhovni put odveo ga je na Svetu Goru, gde je pronašao utehu u molitvama manastira Hilandara.


Aca Pejović je, uprkos posjećivanju kafana i javnim poslovima, poznat po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti supruzi i kćerkama, što ga čini porodičnim čovjekom pune ljubavi. Njegovu duboku naklonost pokazuje mnoštvo tetovaža koje je ukrasio njima u čast. Odrastajući uz doživotne saputnike i nepokolebljivu podršku šire porodice i supruge, Aca Pejović ostaje prizemljen i izražava im ogromnu zahvalnost.

  • U slobodno vrijeme uživa u društvu kolega iz estrade. U julu 2018. godine imao je privilegiju da bude kum na venčanju mlade pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, sina bivšeg tenisera Bobe Živojinovića i supruga proslavljene pevačice Lepe Brene.

Koncert Ace Pejovića u Zagrebu privukao je veliki broj vjernih obožavatelja slavne pjevačice, što je rezultiralo atmosferom koja je nadmašila sva očekivanja. Pjesme Ace Pejovića bile su ispunjene radošću, a među njegovim oduševljenim obožavateljima bili su hrvatski fudbaler Luka Modrić i njegova supruga Vanja.


Ne samo da je Luka dragi brat i sestra, već je i pouzdan i blizak prijatelj koji zauzima posebno mjesto u mom životu. Provođenje vremena s njegovom porodicom postalo je sastavni dio mog života, donoseći mi veliku radost. Kada smo se prvi put upoznali, Luka je podijelio svoju duboku strast prema muzici, u kojoj uživaju i on i njegova supruga Vanja.

Ovo zajedničko interesovanje izazvalo je lepo i trajno prijateljstvo koje nastavlja da napreduje. Nedavno je Vanja doprla do moje supruge i izrazila želju da prisustvuje koncertu, jer nisu uspjeli da stignu na onaj u Madrid.

U nedavnom intervjuu za In Magazin, Pejović je istakao duboku povezanost fudbalske zvezde sa pesmom “Sve ti dugujem”. Od potpisivanja ugovora sa Real Madridom 2012. godine, rezidencija Luke Modrića pretvorena je u luksuznu vilu s prekrasnim pogledom na Mediteran.

Nakon preseljenja u Madrid, Luka Modrić, u društvu supruge Vanje Bosnić i njihove djece Ivane, Eme i Sofije, nastanio se u cijenjenoj četvrti u kojoj su ranije živjeli imućni saigrači. U zamjenu za izdašnu sumu od 12 miliona eura, Modrić je dobio sjajan dvospratni stan, upotpunjen šarmantnim dvorištem koje okružuje prostorije.