Iako se bliži svojoj sedamdesetoj godini, Lidija Vukićević ostaje izuzetno tražena figura u javnosti, a njena mladalačka građa izaziva zavist kod znatno mlađih žena i djevojaka. Iako su njeni nastupi konstantno dobijali priznanja, ona je odlučila da svoj privatni život skriva od očiju javnosti.
  • Javnost je posebno očarana romantičnim poduhvatima proslavljene glumice, aspektom njenog života koji dosljedno štiti od znatiželjnih pogleda. Čak i tokom devetogodišnje veze sa Mitrom Mrkelom, ostala je suzdržana na tu temu. Lidija Vukićević u zenitu glumačke profesije otisnula se u burno carstvo ljubavi. Njen brak s Mitrom poklopio se s njenim portretiranjem voljene Violete Popadić u kultnoj seriji “Bolji život”, ulogom koja i dalje odjekuje kod publike. Iako je Lidija viđena u raznim ulogama, ova je zauvijek obilježila njenu karijeru. A o njenom ljubavnom životu svi pišu i pričaju.
Lidija i Mitar ponosni su roditelji dva sina. Andrej se, kao i njegov otac, bavio fudbalskom karijerom, dok je David uspešno završio školovanje na Pilotskoj akademiji u Vršcu. Sportski direktor Crvene zvezde trenutno je Mitar Mrkela, koji je 2013. godine sa novom partnerkom Olgom dobio sina Dušana. Dušana su srdačno zagrlili Mrkelini sinovi iz prethodnog braka. Fascinacija Lidijom Vukićević, jednom od najsjajnijih jugoslovenskih glumica 1980-ih, ostaje snažna kao i uvijek, čak i u današnje vrijeme.
  • Već neko vrijeme njene romantične veze ostaju zagonetka brojnim pojedincima. Međutim, o njenoj bivšoj supružnici Lidiji Vukićević dostupni su pojedini detalji. Nakon razvoda od glumice, Mitar Mrkela, bivši fudbaler, ušao je u partnerstvo sa privlačnom brinetom Olgom, koja sada ponosno nosi njegovo prezime. Dušan, sin Mitra, rođen je 2013. godine, čime je njegov bivši suprug dvadeset i jednu godinu stariji od nje.
Lidija Vukićević, supruga svog bivšeg supruga, u intervjuu za Informer, pohvalila je njegove kvalitete kao muža i oca. Mitar je izuzetan supružnik i nevjerovatan otac. Unatoč primjetnoj starosnoj razlika između nas, naša kompatibilnost je toliko jaka da postaje neprimjetna. Tokom godina koje smo proveli zajedno, ne mogu se sjetiti niti jednog trenutka kada je njegov telefon bio isključen makar na kratko.
Čini se kao da mu neko uvek poseže, uvek zahteva njegovu pažnju. Međutim, zbog Mitrove radoholičarske prirode to mu se čini bez napora. Ponekad ga zaigrano nagovaram da spusti slušalicu i provede vrijeme s nama. Ali potpuno ozbiljno, razumijem odgovornosti koje dolaze s njegovom pozicijom i neophodnost marljivog rada kako bi održao svoj prethodni nivo uspjeha.
Naš odnos sa Mitrovom decom iz prethodnog braka je odličan. Njegovi sinovi Andrej i David razvili su duboku naklonost prema našem sinu Dušanu i osjećaj je obostran. Olga Mrkela je podijelila neke od malih tradicija koje njen suprug njeguje. Tada je Mrkelina supruga ispričala da se, uprkos zauzetosti, trudi da nam se pridruži na ručku.
Kad god ima pauzu, napravimo poentu da idemo zajedno u šetnju. Uz to, uvek odvaja vreme za igru ​​sa Dušanom. A uveče uživamo u gledanju filmova zajedno. Olga je svojevremeno izrazila frustraciju komentarima koji sugerišu da ne radi ništa kao supruga sportskog funkcionera.
O ovim zabludama se pozabavila razmišljajući o komentarima ispod njenih i Mitrovih zajedničkih fotografija. Važno je pojasniti da su ove pretpostavke daleko od istine. Olgin dan počinje odvođenjem djeteta u školu, nakon čega slijedi obavljanje poslova i kupovina. Kada se vrati kući, posvećuje se pripremanju ručka, jer smatra da je njena odgovornost kao majke da obezbijedi hranljive obroke svom djetetu.
  • Nadalje, njen suprug ima specifične prehrambene preferencije, odlučujući se za zdrave opcije poput bijelog mesa i salata koje Olga rado priprema kod kuće. Iako provođenje značajne količine vremena u kuhinji ponekad može biti neodoljivo, Olga se ponosi svojom ulogom i osigurava da se zadovolje potrebe njene porodice.