Zorica Brunclik je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike u regiji. Rijetko upuštajući se u sporove tijekom svoje opsežne karijere, nedavni sukob Zorice Brunclik s kolegom izazvao je široku raspravu i privukao značajnu pozornost u medijima. Prije deset godina pjevači Miloš Bojanić i Zorica Brunclik žestoko su se posvađali tijekom reality showa, a nesuglasice su trajale i dugo nakon emitiranja showa.

 

Tijekom tog razdoblja, kako je zabilježeno, prestali su svi oblici komunikacije i nijedna riječ nije razmijenjena tijekom tih godina. Bojanić je u nedavnoj izjavi izrazio odlučnost da prošlost bude prošlo, otkrivši da je uspješno popravio odnos i sa Zoricom i s njezinim suprugom Kemišom.

Izražavajući svoju najveću ljubav i privrženost, svim srcem izražavam iskrene osjećaje prema tojdragoj obitelji i mojoj dragoj Zorici i Kemišu. Bilo mi je od iznimne važnosti pomiriti se s njima prije mog odlaska s ovoga svijeta. Nakon desetljeća razilaženja, konačno smo našli zajednički jezik i srdačno sam porazgovarao s Kemišem dok sam krenuo na put, piše “Blic”.

Prema njegovim riječima, Kemiš nije samo talentiran glazbenik, već i dobrodušna osoba, a njegova veza sa Zoricom neprimjetno je nastavila tamo gdje je stala prije desetak godina. U ovom alternativnom području reality televizije, naši su životi poprimili jezivu egzistenciju. Zorica i ja zatekli smo se kako lijemo suze i klečimo u dubokim emocijama dok je njezina kći izmjenjivala zavjete, baš kao što smo bili prisutni na radosnoj prigodi vjenčanja mog sina. Naša je veza daleko dublja od običnih kolega; ogolili smo svoje duše jedni drugima, stvarajući neraskidivu vezu. Miloš Bojanić je elokventno izrazio taj osjećaj.