Jovana Jeremić po svemu sudeći ostaje zajedno s biznismenom Draganom Stankovićem, s kojim je dočekala Novu godinu, a čini se da će i buduće dočekivati dane zajedno jer ona planira da se povuče sa posla i da se posveti privatnom žiovtu a govorila je i o svojoj želji da rodi sina. Njezina je ljubav toliko intenzivna da je ne smeta javnost koja svjedoči njihovom iskazivanju ljubavi.

Kontroverzna voditeljka pronašala je novu ljubav u vlasniku lanca pekarnica, koji je, prema svemu sudeći, sklon slavnim ženama. Naime Jovana  nije prva javna ličnost sa kojom su ga povezivali. Među pojedincima o kojima se špekuliralo u  medijskim narativima navodno je i Tanja Savić. Prije početka pandemije covida kružile su priče da je pjevačica bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa Stankovićem.

 

Usred izazova u svom braku, našla se u romantičnoj vezi s uspješnim poduzetnikom. Ubrzo nakon toga, njezin suprug Dušan Jovančević preselio je njihovu djecu u Australiju. Kako prenose mediji, Tanja je Dragana imala priliku upoznati na proslavi koju je on osobno organizirao povodom punoljetstva svog sina, a na kojoj je pokazala svoje izvođačko umijeće.

Nakon prvog susreta, održavali su komunikaciju i na kraju ušli u romantičnu vezu. Nažalost, njegova je supruga otkrila izvanbračnu zajednicu, što je rezultiralo njezinim odlaskom. Unatoč tome, njegovi su sinovi odlučili ostati uz njega. Nažalost, ljubav je bila kratkog vijeka. Puna odlučnosti, Tanja je odlučila ostaviti ga i prihvatiti se izazova rješavanja obiteljske drame, s krajnjim ciljem da djecu vrati u Srbiju. Prema insajderskim informacijama, Dušanov odlazak na drugi kraj svijeta prvenstveno je motiviran prijevarnim radnjama dotične osobe.