Jedinstveni trenutak kada se Milica Milša skinula u kupaći mobitelom su ovjekovječili njen suprug ili sin, a brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao salvu komentara.Glumica je odlučila da se počasti jednim luksuznim odmorom i to više nego zasluženo.  Nakon što je prije samo mjesec dana završila svoj gust raspored snimanja, glumica je krenula na put u toplije krajeve, gdje trenutno uživa sa svojim dragim društvom.

Umjesto višesatnog izdržavanja snimanja, odlučila se za bijeg na Karibe. Odabravši opuštanje u društvu svojih najdražih, prigrlila je toplinu tropskih temperatura tijekom prohladnih dana siječnja. Nema sumnje da im je dobar provod zagarantovan.

Nakon što je podijelila svoju prvu fotografiju iz Singapura, bilo je rašireno uvjerenje da će glumica i Božić i Novu godinu provesti u Aziji, a iako se to pokazalo točnim, njezin odmor nije tamo završio. Naprotiv, ono što je pred Milšom, njezinim suprugom Žarkom i sinom Antonijem daleko je od malog nagovještaja koji su upravo doživjeli. Ukrcavajući se na zapanjujuće plovilo koje podsjeća na užurbani grad, zajedno s restoranima, buticima, kasinima, bazenima i kozmetičkim salonima, trenutno uživaju u krstarenju slikovitim karipskim otocima.

Sposobnost bračnog para da prikrije svoje putovanje i sa sobom povede sina govori da im se nova telenovela “Tajne zakopane” pokazala unosnim pothvatom. Evidentno veselje koje tročlana obitelj doživljava tijekom zajedničkog druženja lijepo je dočarano videima i fotografijama podijeljenim na Instagram profilima supružnika. Jedna od fotografija zabilježila je Milicu Milšu u kupaonici, otkrivajući njezinu tek mršavu figuru unatoč skromnosti opuštenog ručnika, ne ostavljajući nimalo sumnje u njezin transformirani izgled nakon gubitka kilograma.