Unatoč inicijalnoj namjeri da se zadrži u javnosti i suzdrži od medijskog eksponiranja zbog nekonzultiranja oko pjesme “Ne računaj na mene”, pjevačica Mira Škorić nije mogla ignorirati “provokaciju” koju je pokrenula Maja Berović. Berović je uz Svetlanu Cecu Ražnatović izvela duet koji su u originalu otpevale Ceca i Mira. Škorić je na Instagramu žestoko izrazila negodovanje, ističući Berovićkinu mladolikost, a potom i kritikovala Cecu, označivši je kao “oštećenu mentorku”. Jasno je da joj nije pravo što je zamijenjena ali to ni ne čudi jer ona i Ceca ne razgovaraju već godinama.

 

Unatoč desetljećima šutnje, Mira i Ceca bile su nerazdvojne prijateljice u mladosti, još u vrijeme kada su bile poznate kao Svetlana Ražnatović, zatim Veličković, a prije vjenčanja Mira Škorić. Nakon tih godina, Ceca i Mira naprasno su prekinule svaku komunikaciju, a razlog svoje odluke ostavio neotkrivenim, jer su o tome u intervjuima uporno odbijale govoriti. Ceca je kratko rekla da svaka veza ima početak i kraj, a iza nje uvijek stoji svrha.


U razgovoru je Mira Škorić izrazila duboko razočaranje zbog toga što njezina bivša prijateljica nije došla do nje u teškoj obiteljskoj situaciji. Zaista, činjenica je da Ceca nije izrazila svoje simpatije u vrijeme moje potrebe. Nije mi se javila telefonom niti poslala poruku. S druge strane, moram otkriti da je Jelena Karleuša, uz vječnu kraljicu Zoricu Brunclik, prva izrazila sućut u tim izazovnim trenucima. Nažalost, Ceca to nije slijedila. Važno je napomenuti da nikoga ne smatram odgovornim za svoje postupke. Svaka osoba ima svoje motive. Ipak, ostaje istina da me Ceca nije pozvala. Nakon četiri desetljeća brakovi se raspadaju, a prijateljstva traju.  Veza između nas je postala beznačajna. Naš nedostatak komunikacije i odsustvo druženja ne proizlazi iz svađe. Uzmite jabuku i prerežite je na pola, a zatim je pokušajte ponovno sastaviti. To je nemoguć podvig.

Došlo je do prekida komunikacije i to je jedini razlog naših razlika. Više ne dijelimo iste perspektive i više nismo iste. Iako smo nekad bile ujedinjene, prirodan je dio života da se stvari mijenjaju. Meni je to intrigantno, ali važno je ne pretjerati stvari. Ceca je nedvojbeno izuzetna umjetnica i zvijezda koja sjaji. U prošlosti sam o njoj uvijek imala pozitivno mišljenje. Mira Škorić izjavila je da nema mogućnosti pomirbe. Ne postoji mogućnost pomirenja između Cece i mene. Ne vrijedi ni raspravljati; tišina je poželjna. Moja jedina želja za nju je da doživi bezgraničnu sreću.