Čak i sa 41 godinom, Zlatan Ibrahimović ne prestaje impresionirati svojim nesvakidašnjim talentom kao jedan od najboljih nogometaša svijeta. Gdje god dođe, samo njegovo prisustvo i riječi osvajaju okolinu. To je još jednom bilo vidljivo kada se sa svojom 11 godina mlađom suprugom Helenom Seger pojavio na premijeri filma Asterix i Obelix Srednje kraljevstvo, filma u kojem i on glumi.

Od skromnih početaka kao član bosanske izbjegličke obitelji koja živi u Švedskoj, Zlatan je krenuo na zahtjevno putovanje koje ga je na kraju potaknulo da postane jedan od najistaknutijih nogometaša naše ere. Njegova neusporediva vještina i odlučna odlučnost ne samo da su mu priskrbili široko priznanje, već su mu usadili i nepokolebljivo samopouzdanje koje ponosno pokazuje kad god se za to ukaže prilika. Unatoč svom statusu slavne osobe, Zlatan ostaje nepokolebljiv u svojoj predanosti zaštiti svog osobnog života od nadzora javnosti. Gotovo dva desetljeća održavao je vezu s bivšom švedskom manekenkom koja je igrom slučaja jedanaest godina starija od njega. Zajedno su jako ponosni što odgajaju svoja dva sina, Maksimiliana i Vincenta.

Kamo god Zlatan i Helena krenuli, uvijek uspiju zaokupiti svačiju pozornost, a ovo nije bila iznimka na premijeri njihovog najnovijeg filma. U ovom filmskom remek-djelu, Zlatan tumači zloglasnog negativca, Antivirusa, rimskog legionara. S nevjerojatnim proračunom od 60 milijuna eura, ovaj je film stekao reputaciju jedne od najekstravagantnijih francuskih produkcija ikada stvorenih. Zlatan je svečano ušao na premijeru, obukavši sofisticirano i raskošno crno odijelo, dok je graciozno šetao crvenim tepihom zajedno sa svojim kolegama iz postave.

Helena, Zlatanova supruga, bez muke je odabrala besprijekoran komplet za ovu prigodu, osvojivši sve svojom zlatnom haljinom koja oduzima dah i naglašava njezinu prirodnu privlačnost. Baš kao što to dosljedno čini na svakom javnom pojavljivanju, Helena je elegantno stala uz svog pratitelja, ljubazno mu dopuštajući da uživa u središtu pozornosti dok su ga novinari i mediji obasipali divljenjem.