Već gotovo dva desetljeća Zvezde Granda osvajaju publiku i etabliraju se kao premijerno glazbeno natjecanje u regiji. Obožavatelji koji su vjerni od njegovih početaka mogu se prisjetiti bezbrojnih nezaboravnih trenutaka, utjecajnih mentora i talentiranih natjecatelja. Valja napomenuti da značajan dio javnosti smatra da je sadašnja postava mentora najjača do sada, a prednjači Marija Šerifović. Šerifovićeva je nedavno donijela odluku da će se baviti surogat majčinstvom, a na svijet je ponosno dočekala svog sina Maria. Nakon povratka iz Amerike, pjevačica se sada vratila u Srbiju, spremna da nastavi put sa Zvezdama Granda.

Uprkos praznicima, žiri “Zvezda Granda” uspio je održati visoke standarde, privukavši značajnu medijsku pažnju dok se takmičari trude da impresioniraju. Ipak, posebno se istaknula jedna scena koja je zarobila gledatelje od same najave nove epizode. Ova epizoda jamči obilje simpatične glazbe, smijeha i duhovite zezancije među članovima žirija koji često imaju oprečna mišljenja. Dodatno, gledatelji će svjedočiti nevjerojatnom trenutku kada Marija Šerifović biva namjerno provocirana, što je rezultiralo zaista nevjerojatnom scenom. Kako se određena situacija bude odvijala, Marija će biti gurnuta na rub zdrave pameti, zbog čega će postaviti očajnički ultimatum i proglasiti napuštanje showa. Implikacije njezinih riječi mogu se tumačiti na razne načine.

Čvrstom izjavom i brzim ustajanjem sa sjedala, jasno je dala do znanja da je dosegla svoj limit i da više nije zainteresirana za sudjelovanje. Mentorska stolica ostala je upražnjena kada je izašla sa scene. Za vizualni prikaz točnog slijeda događaja, pogledajte popratni video. Marija Šerifović trenutno proživljava najradosnije trenutke svog života uz svog sina, a svoju neizmjernu sreću i zadovoljstvo otvoreno dijeli na raznim društvenim mrežama.

Osvrćući se na nadolazeću 2023. godinu, pjevačica je na svom Instagram računu izrazila svoje mišljenje o svojim osobnim i profesionalnim nastojanjima. Unutar ove iskrene objave, posebno dirljiv trenutak zabilježen je fotografijom koja prikazuje nježnu ruku njezinog nedavno rođenog sina. Ova je slika duboko odjeknula među brojnim pojedincima, izazivajući duboke emocionalne reakcije.