Otkako je Nemanja Gudelj ušao u romantičnu vezu sa Cecinom ćerkom Anastasijom, plijenio je pažnju javnosti. Iako je poznati srpski reprezentativac javnost o njemu nije znala mnogo prije nego se počeo zabavljati sa Tasom. Nakon toga su i on ali i njegova porodica dospjeli u žižu interesovanja.

Opširno je obrađena umešanost njegove porodice u ovu aferu, posebno tenzije između Tase i Nemanjine majke Olivere, kao i njegove sestre Vanje. Ipak, nedavna izjava fudbalera otkrila je da su ovi odnosi doživjeli značajan napredak.

  • Fudbaler Sevilje je 8. marta objavio fotografiju koja je zainteresovala poznavaoce odnosa porodica Ražnatović i Gudelj i ostavila ih vidno zatečene. U jedinstvenoj konvergenciji vremena i mesta, supruga, majka i sestra Nemanje Gudelja pojavljuju se kao tri najznačajnije žene u njegovom životu.

Među uskovitlanim glasinama koje su kružile pre nekoliko meseci, nagoveštavajući moguću netrpeljivost, na kraju se pokazalo da su postojeći sukobi rešeni, jer se Nemanja našao zarobljen zanosnom ćerkom Cece Ražnatović.

 

Kruže glasine da Olivera Gudelj nije bila zadovoljna sinovljevim izborom romantičnog partnera, zbog čega su ona i ćerka Vanja otišli iz Sevilje i vratili se u svoju prijašnju rezidenciju u Holandiju. Važno je napomenuti da ona nije prisustvovala ceremoniji vjenčanja svog sina.

Upućeni otkrivaju da Oliverina namjera nikada nije bila da se suoči sa svojom snahom, već da osigura da se poštuju i održavaju porodične vrijednosti jedinstva, intimnosti i vjerske odanosti.

Svoju sposobnost da ispuni sva tri uslova, Anastasija je demonstrirala tokom Nemanjinog nedavnog pričešća tako što je prisustvovala događaju u pratnji svoje svekrve.

Mlada pjevačica, porijeklom iz porodice duboko ukorijenjene u vjerska uvjerenja, tradicije i običaje, zaista utjelovljuje ove osnovne vrijednosti. Nadalje, Gudeljevi su aktivno doprinijeli osnivanju srpske parohije u Marbelji.

 

  • Skoro dvadeset godina imala sam čast da poznajem Nebojšu i Oliveru, čak i dok su im deca bila mala. Dosljedno su prihvaćali spokojnu egzistenciju, proširujući porodičnu brigu na sve one koje su sretali unutar crkvene zajednice. Kada su boravili u Holandiji, njihova djeca bi prisustvovala bogosluženjima, ispunjavajući naša srca neizmjernim oduševljenjem, kako je izrazio njihov bivši član sveštenstva.

Govornik je naglasio da se jasno vidi časna i čestita priroda porodice, jer su svoje nasljednike odgajali uz snažnu posvećenost pravoslavlju, poštenje i skromnost. Takođe su istakli značaj očuvanja srpske tradicije i kulture.

Anastasija Gudelj spretno manevrira strogim smjernicama koje je postavila njena svekrva, a čini se da se i supruga njenog sina pridržava ovih propisa. Svekrva Anastasije Ražnatović je posustala, što je mladog pevača navelo da se odluči da ne rizikuje i krene svojim putem.

Nakon dugog perioda izazova, neprijatnosti, pa i tragedije, svekrva i snaja fudbalera Nemanje Gudelja konačno su postigle kompromis i može se reći da trenutno napreduju u svom odnos.

 

Ipak, trajanje primirja u domaćinstvu Sevilje ostaje tema za spekulacije, posebno u vezi sa Tasinom sposobnošću da izdrži ponašanje svoje svekrve i navodno nemilosrdno nametanje pravila.

Ne može se poreći njena duboka naklonost prema Nemanji, iako je važno prepoznati da u svakoj vezi postoje granice.

Kako je svekrva Anastasije Ražnatović počela da se pojavljuje u javnosti uz pevačicu tokom pričešća njenog sina, sve je evidentnije da Cecina naslednica sve manje posećuje Beograd.

U prošlosti je dolazila svaki sat. Kad god bi fudbalerka imala obaveze van Španije, skupljala bi svoje stvari i odlazila do majke Cece, voljene tetke Lidije, brata Veljka i rođaka Željka i Krstana.

U očima onih koji pomno promatraju život estradne umjetnice, može se tvrditi da je situacija napredovala dalje od prethodnog stanja.

 

 

Anastasija je krenula putem kojim korača njen muž, kao što je i on jednom išao njenim stopama. Ona sada stoji na čelu, dajući prednost svemu što je povezano s njim u odnosu na poslove svoje uže porodice.

  • Ceca je napomenula da se Anastasija ove godine neće pridružiti za Uskrs, jer je sada rezervisala slavlje za Đurđevdan. Ceca je napomenula i da će Gudelja slaviti Đurđevdan i da očekuje prisustvo njene snaje. Ceca je dalje izjavila da će ona lično provesti praznike. Ići ću na pričest i takođe dokumentovati emisiju Ceca.

Ceca je iznela svoja razmišljanja o Tasinom slavlju venčanja i izrazila iščekivanje istog, a otkrila je i razloge zbog kojih je željno iščekivala taj događaj.Kako se Anastasijin rođendan bliži, nisam siguran gdje se ona nalazi. Nakon toga Željko će slaviti četvrti rođendan, a onda ću na red doći i ja. Anastasija je već udata, a ceremonija venčanja zavisi od toga da Nemanja ispuni svoje obaveze. Oni su se u Božjim očima već obavezali jedno drugom, tako da je vjenčanje samo formalnost.