Darko Lazić važi za jednog od najpoznatijih pjevača na našim prostorima, ali pored glasa, poznat je i po svom ljubavnom životu. On je trenutno u braku sa Katarinom, a prije nje je vjerio Marinu s kojom je dobio sina, te bio u braku sa Anom s kojom ima kćerku.

Javnost je bačena u haos kada je saznala da Darko Lazić iščekuje dolazak trećeg deteta, što je navelo pevača da se osvrne na to i kaže da će vest potvrditi tek kada bude siguran. “Još uvek moramo da uradimo test na trudnoću, pa ćemo narednih dana dobiti potvrdu da li se Kaća čeka ili ne”, otkrio je Darko za “Blic”.

Vrijedi napomenuti da je Darko već ponosni otac dvoje djece. U braku sa Anom Sević rodila se njegova ćerka Lorena, dok je sin Aleksej rezultat ljubavi sa Marinom Gagić. Vest o Kaćinoj trudnoći donela bi ogromnu radost Darku, a par će, željno iščekujući dolazak bebe, uskoro podeliti sa javnošću ovu divnu vest.

Darkova i Kaćina veza započela je još u mladosti, a Darko je svoje stavove prema njihovoj vezi izrazio na sljedeći način: Već 13 godina Katarina i ja održavamo blisku vezu. Dok smo nekada bili u romantičnoj vezi, uvek smo jedno drugo veoma poštovali. Naša veza je opstala tokom vremena, jer smo ostali u kontaktu, upoznali se i dijelili trenutke zajedno. Katarina je ostala konstantno prisutna u mom životu i nikada nisam prestao da gajim osećanja prema njoj.

Naš raskid je nastao zbog nepovoljnih okolnosti, a ne zbog nedostatka ljubavi među nama, kao što sam ranije izrazio medijima. Lazić je nedavno izjavio da je bio nevjeran svima ostalima time što je bio u vezi sa njom. Uprkos njenom prethodnom braku i kasnijem razvodu, on ne vidi razlog zašto ne bi bili zajedno.

  • Lazić smatra da je najbolje da muškarac sačeka da dostigne određeni stepen zrelosti. Prema njegovim riječima, savladali su sve prepreke i sada mogu da njeguju zajedničko vrijeme do kraja života. Sa 17 godina, u četvrtoj sezoni “Zvezde Granda” je veličanstveno izašao na scenu, od čega je studio u Košutnjaku zadrhtao od snage njegovog izvanrednog vokala. Svima je bilo očigledno da se pojavila zvezda u usponu.

Poreklom iz Brestača kod Pećinaca, rođen je 13. oktobra 1991. godine i privukao je pažnju insajdera u industriji i pre punoletstva. Nakon završenog osnovnog obrazovanja u Holandiji, gde je boravio više od osam godina, Darko Lazić je odlučio da se bavi frizerskom karijerom, specijalizujući se za friziranje drugih; međutim, kako je vrijeme prolazilo, otkrio je da će prvenstveno raditi na svojoj kosi.

Darko, poznat po svom suzdržanom držanju na takmičenjima, intervjuima je pristupao s oprezom, impresionirajući i novinare i žiri. Publika ga je obožavala, doživljavajući ga kao pristojnog i vaspitanog mladića iz bogate porodične sredine. Njegov neosporni talenat izazvao je izliv pohvala, aplauza i predviđanja izuzetne muzičke karijere.

Ova predviđanja su se materijalizirala 2009. godine kada je Darko osigurao nevjerovatnih 400.000 SMS glasova, ostavivši svoje konkurente daleko iza sebe i popevši se do titule nove zvijezde Granda. Gotovo preko noći postao je najtraženiji umjetnik, rijetko kada je imao dan bez nastupa.

Njegova popularnost proširila se i na dijasporu, gdje su ga poštovali i obasipali novčanicama pored već unosnih honorara za pojavljivanje. Svoje bajkovito putovanje Darko je zapečatio oženivši koleginicu Anu Sević i dobrodošlicu ćerki u njihove živote. Sve je izgledalo savršeno, kraj knjige priča koji će trajati beskonačno.

Međutim, zamke slave, moći, bogatstva, ili možda nečeg sasvim drugog, transformisale su nekada skromnog Brestačevog talenta u arogantnu zvijezdu, koja je hvatala naslove iz razloga koji su izvan njegove muzičke sposobnosti. Njegovo ime postalo je sinonim za bezobzirnu vožnju, velike novčane kazne, nasilje nad oružjem, previsoke cijene motocikala i automobila. Naslov njegovog debitantskog singla “Korak do sna ili do dna” kao da savršeno opisuje njegov život, jer mnogi nagađaju da li bi Darko zadržao svoje mirno i suzdržano držanje kao frizer u Brestač da nije krenuo na svoj muzički put.