Danas se brojni prijatelji i porodica opraštaju od Bojane Janković nekadašnje voditeljice koja je pronađena mrtva u svom stanu. Kako se saznaje naređena je obdukcija a špekuliše se da je u pitanju samoubistvo. Iza nje je ostalo dvoje djece koje je dobila u braku sa poznatim muzičarem.

 

  • Jučerašnji dan je, nažalost, doneo poražavajuću vest o iznenadnoj smrti Bojane Janković, nekadašnje voditeljke popularne televizijske emisije “Grad” na televiziji Pink, u nepunih 46 godina.Kako se navodi, Bojana Janković je otkrivena umrla u jednoj kući u Beogradu. Novinari su se obratili Ognjenu Jankoviću, Bojaninom bivšem supružniku koji je muzičar, ali je on mogao dati samo sljedeću izjavu:

Ognjen je za Kurir obavestio da trenutno čeka potvrde, te ga u ovom trenutku sprečava da daje bilo kakve informacije.

Nakon 15 godina braka, Bojana i Ognjen, koji je član benda “Beogradski sindikat”, prekinuli su vezu i razveli se pre dve godine.

Nakon raskida braka, zadržali su prijateljski odnos i zajednički preuzeli odgovornost za podizanje svoje dvije kćeri, Zoje i Iskre. Nakon toga, muzičar se preselio iz zajedničke rezidencije, ali je marljivo iskoristio svaku dostupnu priliku da kvalitetno provede vrijeme sa svojom voljenom djecom.

 

Tokom intervjua, Ognjen je otkrio da je njegovo poznanstvo sa Bojanom poteklo od zajedničkog prijatelja.Janković je ispričao kako je njihovo predstavljanje imalo dašak filmskog štih, zahvaljujući njihovom zajedničkom prijatelju Milanu, koji je u međuvremenu preminuo. Susret se dogodio u Milanovom baru, gde je insistirao da ih upozna, gotovo kao da je naslućivao romantičnu vezu između njih. Bio je to značajan susret koji će oblikovati njihovu priču.

Ivana Nikolić, Bojanina sestra bliznakinja, imala je sopstvenu emisiju na televiziji Pink, pa čak i učestvovala u rijalitiju. Dinamični duo Bojana i Ivana očarao je gledaoce širom regiona svojim šarmom, entuzijazmom i artikulisanom prirodom. Na kraju su doneli zajedničku odluku da se povuku iz televizijskih reflektora.

Bojana je 2018. godine donijela odluku da ponovo preuzme ulogu voditelja, čime je ponovo očarala publiku svojim nastupima na obližnjoj televizijskoj mreži. Njeno ime će zauvek biti vezano za omiljeni program “Grad”, a oni koji su joj bliski, koji se još uvek bore sa realnošću njenog odsustva, rado je se prisećaju kao svetionika pozitive i radosti.

 

Nezvanično, Hitna pomoć je nezvanično objavila prolazak Bojane oko 19 sati. Posmrtni ostaci proslavljenog voditelja prebačeni su u Institut za sudsku medicinu u Beogradu, po nalogu Tužilaštva, koje je naložilo obdukciju.Doznajemo, doduše nezvanično, da je Bojana iskusila izazove depresije.

  • Nažalost, prerano je otišla sa ovog svijeta u 46. godini, ostavljajući iza sebe ožalošćene voljene koji sada žale za propuštenim prilikama za nekoliko dodatnih trenutaka s njom.

Bojanini izvanredni atributi prevazilaze njenu ulogu kolege; ona je takođe bila pouzdana osoba od poverenja, njegujući član porodice, brat i sestra koja ga podržava, posvećen roditelj, pa čak i izvanredan bivši supružnik. Dubok uticaj koji je imala na one u svom životu najbolje ilustruju iskreni osećaji koje je izrazila pevačica beogradskog  benda.

U iskrenoj objavi na Instagramu, Bojana je prenijela duboku vezu sa svojim krvnim srodnicima, uključujući brata i užu porodicu. Pohvalila je svog bivšeg muža ne samo kao izuzetnog oca već i kao izvanrednu osobu, ističući njegovo nepokolebljivo prisustvo i ohrabrenje tokom svog putovanja.

Uprkos njihovoj razdvojenosti prije manje od godinu dana, Bojana ga je s ljubavlju nazivala “moj dragi Ogi”, uz emotikone u obliku srca koje označavaju njenu trajnu ljubav i divljenje.

Bez sumnje, veza između voditelja i muzičara ostala je čvrsta i ispunjena ljubavlju, čak i nakon što su doneli težak izbor da raskinu brak. Opšte je poznato da je Janković trenutno suočen sa nedaćama. Unatoč saznanju da će se susresti s teškoćama, on prepoznaje neophodnost da se na ovom putu kreće samostalno, bez vodstva i podrške majke svoje djece, kako bi napravio zdrav izbor.