Rođena 24. siječnja 1996. u Beogradu, Ksenija Knežević poznata je srpska R&B i pop pjevačica. Proslavila se kao članica popularne ženske grupe Hurricane, a trenutno živi i radi u svom rodnom gradu. Ksenija, kći cijenjenog crnogorskog pop pjevača Nenada Kneževića Kneza, od malih je nogu pokazivala izniman glazbeni talent. Usavršavala se u školi za talente UMS i sudjelovala na raznim dječjim festivalima. Dodatno je završila školovanje u Glazbenoj školi “Vojislav Vučković”, smjer klavir. Ksenija je 2013. godine stekla priznanje šire javnosti pridruživši se grupi Skys (Skajz) i na Beosongu izvela zadivljujuću pjesmu “Čarolija”. Kasnije je krenula na put kao prateći vokal renomiranih glazbenika poput Dade Topića i Željka Joksimovića.

Ksenija Knežević, bivša članica grupe “Uragan”, svojim je vrcavim fotografijama unijela toplinu u ove prohladne zimske dane. Unatoč niskim temperaturama, Knezova kći hrabro je odjenula mini haljinu s odvažnim dekolteom, naglašenim bijelim mrežastim čarapama i sandalama s leopard uzorkom. Odjevena je izašla u snježni krajolik i zauzela pozu.

Svoju želju da skine koji kilogram Ksenija je često isticala tijekom gostovanja u emisijama i intervjuima, a čini se da je svoj cilj i uspjela. Njezinu vitku građu besprijekorno je naglašavala pripijena haljina, što je rezultiralo poplavom komentara ispod fotografija. Među raznim komentarima, uključujući fraze poput “Bravo za lineu” i “Cat”, bilo je čak i usporedbi između nje i svjetski poznate pop ikone Britney Spears.

Vrijedi istaknuti da je Ksenijin otac, Nenad Knežević Knez, imao čast predstavljati Crnu Goru na Eurosongu 2015. godine. On je hipnotizirao publiku svojom izvedbom pjesme “Adio”, dok je Ksenija pokazala svoje vokalno umijeće prateći vokale. . Njihovo sudjelovanje na natjecanju održanom u Beču rezultiralo je hvalevrijednim 13. mjestom, čime su postali najuspješniji crnogorski izvođači u povijesti natjecanja. Ksenijin izniman talent zaokupio je pažnju mnogih, pa ju je dovelo do suradnje kao prateći vokal renomiranih glazbenika poput Dade Topića i Željka Joksimovića. To je na kraju dovelo do plodnog partnerstva s Milanom Stankovićem, poznatim i kao SevdahBejbi.