Ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji a zahvaljujući društvenim mrežama njeni fanovi mogu zaviriti  i u njen privatni život. Tanja je izgradila kuću svojih snova i sada na Instagramu često objavljuje fotke iz nje. Tanja Vojtehovski već neko vrijeme sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli svoj najznačajniji životni projekt, izgradnju svoje kuće.Tanja Vojtehovski aktivno je sudjelovala u svakom koraku procesa izgradnje svoje kuće koja se nalazi na mirnom imanju uz rijeku, daleko od užurbane gradske vreve.Uz dobro osvijetljenu i prostranu jednokatnicu, u prostoru se nalazi više dodatnih objekata.Cijelo prizemlje kuće sastoji se od prostranog dnevnog boravka i blagovaonice, dok se na katu nalaze spavaće sobe.

 

  • Središte dnevne sobe krasi pozamašna glinena peć ukrašena smaragdnim pločicama, osiguravajući da kuća ostane ugodna čak i usred najhladnijih dana.

Kuća Tanje Vojtehovski može se pohvaliti interijerom uređenim u boho stilu, sa živopisnim tepisima i starinskim lusterima.

Uz pomoć svoje nasljednice Tijane, voditeljica je osobno ukrasila svaki kutak.

Biografija:

Tatjana Vojtehovski, poznata novinarka i televizijska voditeljica, ima impresivnu karijeru. Svoj put započela je na Radio-televiziji Novi Sad da bi prešla na kanal “YU info” da bi na kraju pronašla put do popularne mreže “Pink”. Upravo u “Pinku” stekla je afirmaciju kao voditeljka vrlo gledanog kviza “Trenutak istine”. Tatjana, koja ne spava na lovorikama, postala je PR menadžerica i potpredsjednica “Pink media grupe”. No, u prosincu 2011. donijela je hrabru odluku da napusti “Pink” i osnuje vlastitu tvrtku “Vojtehovski komunikacije”.

Nakon kraće pauze, Tatjana se 2016. godine trijumfalno vratila na male ekrane vlastitom emisijom „Priča iz života“ koja se prikazuje na Prvoj TV. Ovaj program koji vodi autor zadire u tabu teme i prikazuje obične pojedince s nesvakidašnjim životnim putovima, koji po prvi put hrabro dijele svoje osobne borbe s javnošću. Tatjanina sposobnost da se uhvati u koštac s osjetljivim temama s empatijom i suosjećanjem učinila je njenu emisiju iznenađujućim uspjehom.

Rođena 7. svibnja 1970. u Novom Sadu, Tatjana je ne samo predana profesionalka već i ponosna majka. Njena ćerka Tijana zaposlena je kao organizator snimanja na “Grand” televiziji, krenuvši majčinim stopama u medijskoj industriji. Tatjanina strast prema novinarstvu i njezina predanost davanju glasa onima koji su ušutkani učvrstili su njezin status cijenjene osobe u tom području.

Tatjana Vojtehovski, instruktorica na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu, specijalizirana je za podučavanje komunikacijskih vještina. Rođena 1970. godine u Novom Sadu, Vojtehovski je u rodnom gradu završila osnovno i glazbeno obrazovanje, usmjerenje solo pjevanju i harmonici.

  • Potom je upisala srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Novom Sadu nakon završene Gimnazije “Svetozar Marković”. Vojtehovski je magistrirao neurolingvističko programiranje u Beogradu, a također je prošao obuku u tehnikama emocionalnog oslobađanja  u Sjedinjenim Državama. U intervjuu je ispričala da je odrasla u Novom Sadu sa sestrom Tamarom, koju su odgojile majka Zagorka, magistrica psihologije, i baka Zora, profesorica povijesti

. Unatoč tome što si nije mogla priuštiti klavir, Vojtehovski je strast prema glazbi navela da upiše glazbenu školu i nauči svirati harmoniku. Osim strasti prema glazbi, imala je jaku ljubav prema sportu, baveći se umjetničkim klizanjem i košarkom. Međutim, kada su je u šestom razredu pitali o svojim željama, izrazila je želju da postane novinarka. Divljenje Željku Malnaru, zagrebačkom novinaru poznatom po svojim zanosnim putopisima, potaknulo je njezinu ambiciju.

 

U 90-ima je krenula na svoj karijerni put odlaskom na audiciju za spikerku Televizije Novi Sad, na poticaj svoje sestre. Uspješno prošavši audiciju isprva je vodila program od pet popodne do tri ujutro. Na kraju se njezina uloga prebacila na odjave, što je rezultiralo njezinim ranim jutrom koje počinje u tri.

S dozom humora prisjeća se da ju je na prvim nastupima gledala samo majka, a nakon toga njezina se publika smanjila. Tijekom tog razdoblja iskoristila je priliku da istraži uredničke prostorije, upuštajući se u razgovore s novinarima i urednicima kako bi stekla dragocjena znanja koja bi mogla pokrenuti njezinu karijeru naprijed. Nakon toga upisuje se na još jednu audiciju, što dovodi do sudjelovanja u autorskim emisijama.

U ulozi urednice i voditeljice vodila je emisiju “I to je život” u kojoj su joj gosti bili obični pojedinci koji su iznosili svoje životne priče. Iako nikada nije težila intervjuirati poznate ličnosti ili tražiti slavu kroz tu aveniju, brzo je uronila u carstvo dokumentaraca, naposljetku zaradivši međunarodno priznanje i pohvale.