YouTube, a naročito TikTok je platforma društvenih medija koja je u posljednjih nekoliko godina narasla i postala jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. Aplikacija ima više od milijardu korisnika i najbrže je rastuća od svih drugih platformi društvenih medija. TikTok omogućuje mnogim kreativcima da se izraze na jedinstvene i zabavne načine, a neki zarađuju ozbiljan novac koristeći ga. Jedan od njih je i popularni fitness trener Leri Vils, čija je djevojka iz Novog Pazara koja je osvojila mnoge na društvenim mrežama, u početku zbog dobrog izgleda, a u to je uložila mnogo truda i vremena.

Šejla Đakovac iz Novog Pazara osvojila je titulu poznate atletičarke i svjetske bodibilderke Leri Vils. Leriju na Instagramu prati 3.200.000 ljudi, a ni Šejla ne zaostaje. Bodibilder ističe da mu je Šejla važna podrška u svemu što radi. Trenutno žive u Dubaiju, gdje je i započela njihova ljubavna priča.

Nakon što je izgradio uspješnu karijeru dizača utega, Leri se bacio na posao fitness trenera pa na svoj YouTube kanal redovito objavljuje videa na kojima se vidi kako trenira i savjetuje druge kako izgraditi prave linije. Ovaj zaljubljeni par se nikada ne rastaje i ostaje zajedno gdje god stigne!

Lerija na Instagramu prati više od 3,5 milijuna ljudi, a nerijetko je na meti pojava ljudi koje bira s naših prostora. Često se mogu čuti komentari da je lijepa, ali drugi kažu da je jako zgodna. “Najzgodnija na planeti”, “Instagram će eksplodirati od ove ljepotice”, samo su neki od komentara ispod Šejline objave na Instagramu. Također, njihovi video klipovi na TikTok društvenoj mreži dobijaju veliku pažnju, a samim time raste i njihova popularnost.