Osmijeh ne nestaje otkako je pjevačici Mariji Šerifović uz pomoć surogat majke u život ušao sin Mario. Tijekom cijelog poroda, sada kada je mali Mario kod kuće, najveću podršku Maria imala je majka Verica. Pojedini mediji pisali su da se Verica jako veseli unuku, a Marija je navodno bila nagovarana da odmah krene u proces dobivanja drugog djeteta. S obzirom na to da su ove izjave citirane iz nepotvrđenih izvora, valjanost same informacije ne može se uzeti za ozbiljno, no slična se nagađanja i komentari javnosti pojavljuju na društvenim mrežama.

“Velica je toliko voljela unuka da je više ništa osim njega nije zanimalo. Čak je rekla da će zatvoriti slastičarnu i posvetiti se unuku jer joj je to životna želja. Voli ovaj lik.” Promašila je njezina baka toliko da je rekla Mariji da su ponovno prošli kroz cijeli proces samo da dobiju još jedno unuče. Voljela bi da Mario ima brata ili sestru jer još uvijek žali što nema još jedno dijete.”, prenosi “Hype”.

Marija kaže da joj je sin Mario dovoljan i da se samo njemu želi posvetiti, no prošla je kroz nekoliko burnih, turbulentnih tjedana. “Rekla joj je da će, ako im ponestane novca, podići kredit jer želi da ponovno počnu s operacijom, procesom koji bi trajao najmanje godinu dana i značio da bi mogli imati još jedno dijete kad Mario bude stariji.” – komentarisao je izvor, a prenio pomenuti portal.

Marija nije sigurna želi li to sada, ali kaže Verici da će razmisliti o tome. No, Vera nije odustajala jer je vidjela da se Marija dobro slaže s djetetom i da joj sve prija, pa je odustala i nije htjela ponoviti istu grešku i biti samo s jednim djetetom. ” – zaključio je izvor.