Nikola Pavlović proslavio se prije 28 godina nakon što je debitirao kao model u spotu Cece Ražnatović za popularnu pjesmu “Ljubav fatalna”. Tijekom 1995. godine Ceca je snimila spot za svoju pjesmu, au to vrijeme Nikolin upečatljiv izgled privukao je pažnju mnogih i za sobom pobjesnio među ženskom populacijom. Međutim, kasnije se odlučio povući iz javnosti. U tom razdoblju Nikola je krenuo na put da se afirmira kao pjevač. Međutim, nakon objavljivanja svoje prve pjesme 2005. godine, odlučio je privremeno zaustaviti napredak svoje karijere.

  • Skoro dvadeset godina kasnije, Nikola se nastavio baviti glazbom i snimio pjesmu posebno skladanu za Rođu Raičevića. Pjesme koje su me istinski oduševile su “Imam te” i “U tebe sam zaljubljen” od Rođe. Ovo su pjesme koje zauzimaju posebno mjesto u mom srcu. Zanimljivo, mnogi su primijetili sličnost između mene i Rođe. Zaintrigiran njihovim komentarima, odlučio sam poslušati njegovu glazbu i od toga sam se naježio. Nije da ga namjerno imitiram, nego imam istinski afinitet prema pjevanju balada. Na osobnoj razini, imao sam privilegiju družiti se s Rođom, dijeliti trenutke uz kavu. Nažalost, njegov život je završio na tragičan način. Kao da mi je sudbina donijela njegovu pjesmu – otkrio je nedavno Nikola. Bio je običan čovjek koji je uživao u društvu djevojaka i bio je razigrane naravi. Često bismo sjedili zajedno, a ja ga imam u lijepom sjećanju kao radosnu i dobrodušnu osobu. Nažalost, nemamo nijednu zajedničku fotografiju.

Nikola se prisjetio značajnog trenutka iz 1995. godine kada je imao priliku snimiti spot s renomiranom balkanskom zvijezdom s naših prostora. Podijelio je nezaboravna iskustva koja je doživio tijekom tog snimanja. Prema nedavnom intervjuu za Telegraf, Nikola je otkrio da su pjesme “Neukrotiv, neumoljiv” i “Ljubav fatalna” za njega označile značajnu prekretnicu. Ove pjesme zauzimaju posebno mjesto u njegovom srcu, a kad god im se putevi danas ukrste, opraštaju se s ljubavlju. Svetlana Ceca Ražnatović, nekadašnja Veličković, najistaknutija je figura srbijanske pop glazbene industrije.

  • Njezinu biografiju možete pronaći ovdje. Obožavatelji su joj od milja davali razne nadimke, među kojima su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”, što je dokaz njene ogromne popularnosti. Rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitorađi, selu koje se nalazi u južnom dijelu Srbije. Cecina majka Mira radila je kao učiteljica, dok je njen otac radio kao mehaničar prije nego što je prešao u političku ulogu predsjednika općine. Osim toga, Ceca ima i sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci. Tijekom odrastanja o njima su se brinuli baka i djed Čedomir i Velika. Ceca je kao dijete pokazala izvanredan razvoj, progovorila je sa šest mjeseci, a prohodala sa samo devet mjeseci. S devet godina imala je prvi javni nastup u školskoj predstavi, osvojivši publiku svojim talentom.

Nije bila neuobičajena situacija da se Ceca suočavala s financijskim problemima, često se morala pješačiti kući zbog nedostatka novca za autobusnu kartu nakon nastupa u obližnjim selima. Tijekom jednog vikenda uspjela je zaraditi 700 maraka, što je sušta suprotnost majčinoj bijednoj mjesečnoj plaći od 25 maraka.

  • Unatoč izvrsnom uspjehu u osnovnoj školi, odlučila se baviti pjevanjem, ne obazirući se na majčine molbe da nastavi školovanje. Tek mnogo godina kasnije izvanredno je stekla srednjoškolsko obrazovanje, smjer svinjogojstvo. Danju je marljivo pripremala stavke, a navečer je pokazala svoje vokalne sposobnosti. No, prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. godine kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom. U restoranu u kojem je smjela pjevati samo kad su joj dopuštale starije kolege, Kordić je prepoznala njezin nesvakidašnji talent. Tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd, što je označilo značajnu prekretnicu u Cecinoj karijeri.