Prema pisanju domaćih medija, Darko Lazić željno iščekuje dolazak svog trećeg djeteta, što je i sam pjevač nedavno najavio. U javnosti je nastao haos kada se saznalo da Darko Lazić očekuje rođenje trećeg djeteta, pa se pjevač oglasio i pojasnio da će vijest potvrditi tek kada bude sasvim siguran. Prema Darkovoj izjavi za “Blic”, još se čeka potvrda Kaćine trudnoće jer tek treba da urade test na trudnoću. Planiraju to učiniti u narednim danima i obavijestit će sve kada budu imali rezultate.
  • Vrijedi napomenuti da Darko već ima dvoje djece, Lorenu i Alekseja, iz prethodnih veza sa Anom Sević, odnosno Marinom Gagić. Skori dolazak nove bebe pričinjava mu neizmjernu radost, posebice vijest da mu je treća supruga Kaće trudna. Željno iščekuju da će u bliskoj budućnosti ovu prekrasnu vijest podijeliti s javnošću. U mladosti je upoznao Darku, koja će mu kasnije postati supruga, a kada je pričao o njihovom odnosu, izražavao se na sljedeći način: Katarina i ja dijelimo 13-godišnju zajedničku povijest, uključujući prošlu romantičnu vezu. Tijekom našeg zajedničkog vremena dosljedno smo iskazivali poštovanje jedno drugome. Čak i nakon našeg prekida ostali smo u kontaktu, nalazili smo se i uživali u društvu uz piće. Katarina je oduvijek imala posebno mjesto u mom životu i iskreno mogu reći da moji osjećaji prema njoj nikada nisu jenjavali. Naša odluka da se raziđemo bila je jednostavno rezultat nesretnog trenutka.
Darko Lazić, proslavljeni srbijanski folk pjevač i pobjednik četvrte sezone glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, nedavno je otvoreno priznao da je svojim prijašnjim partnericama iznevjerio u korist jedne osobe. Ova osoba je imala svoju posvećenu vezu i čak je prošla kroz razvod, odražavajući Lazićevo vlastito bračno stanje. Prema Lazićevom mišljenju, nema razloga da ne budu zajedno, jer smatra da je bolje da muškarac sačeka da dostigne određeni stepen zrelosti.
  • Savladavši razne prepreke, Lazić smatra da su prevazišli sve izazove i sada mogu uživati ​​u njihovom druženju do kraja života. Rođen 13. listopada 1991. godine u Pećincima, općini u Sremskom okrugu, Lazić trenutno živi i radi u Beogradu. Darko Lazić je sa “Zvezdama Granda” krenuo na svoj put 2008. godine, osvojivši publiku iskrenim obradama pjesama poput “Ti si žena koju ludo volim”, “Sumorno jutro”, “Ljepote grada”, “Otvori moju”. vrata” i “Cesta me zove”. Njegov talent doveo ga je do finala natjecanja sredinom 2009. godine, gdje je hipnotizirao oko 15.000 gledatelja u beogradskoj Areni. Darkov trijumf zapečaćen je sa nevjerojatnih 393.651 SMS glasova, što ga je katapultiralo u zvijezde u carstvu “Granda”. Uz priliku da snimi vlastiti album, Darko je velikodušno nagrađen potpuno opremljenim stanom u Beogradu, očaravajućim putovanjem za dvoje na Kubu i izuzetnim nakitom.
Bez odgađanja se upustio u stvaranje svog debitantskog albuma “Brate moj” na kojem je prikazana ne samo istoimena pjesma već i zadivljujuće melodije poput “Idi drugome”, “Srce od silikona” i “Korak do sna”. Godine 2010. Darko je krasio pozornicu III Axal Grand Festivala, osvojivši publiku svojom dirljivom izvedbom pjesme “Čemu sve ovo”. Produkcijska kuća “Grand” sljedeće godine izdaje drugi Darkov album na kojem se nalaze popularne pjesme “Godinu dana 300 kafana”, “Gluvo doba” i “Pustite me da je overbolim”.
  • Na “Grandovom” festivalu 2012. Darko i Slobodan Vasić izveli su nezaboravan duet pod nazivom “Prijateljstvo najbolje”. U suradnji s MC Jankom, Darko je osmislio zaraznu pjesmu Slatka mala veštica, a ponovo su se udružili 2014. godine u stvaranju kluba Palim. Iste godine Darko je surađivao s Tanjom Savić u spotu za pjesmu “Ti si ta”, gdje su im se glasovi prekrasno isprepleli. Osim toga, objavio je singl “Provjereno” i predstavio pjesmu “Ja te volim” na “Grand” festivalu. Nastavljajući uspješnu karijeru, Darko je 2016. godine s bendom Evrokrem barabe snimio duet “Najbolje godine”, a za kraj je iste godine dobio prestižnu bečku nagradu Oscar popularnosti.