Ako ste ljubitelji astrologije, sigurno znate da od večeras počinje pun mjesec koji će za nekoliko horoskopskih znakova donijeti razne finansijske pogodnosti. Pogledajte da li ste i Vi među sretnim dobitnicima u ovom punom mjesecu.

Ljubitelje astrologije i pratitelje horoskopa čeka iznimno povoljna prognoza. Nadolazeća faza za sljedećih 6 znakova zodijaka obećava da će biti nevjerojatno povoljna, prepuna obilja sreće koja se manifestira na razne divne načine. Tijekom nadolazećeg Punog Mjeseca u Ribama 10. rujna, odabrani astrološki znakovi susrest će se s povećanim izgledima za prosperitet i razvoj.

Kako se Merkur kreće retrogradno, osobe rođene pod ovim znakovima imat će priliku zadubiti se u svoje aspiracije za karijeru i potencijalno poboljšati svoje novčane okolnosti. Astrolozi predviđaju da će nadolazeći Puni Mjesec u Ribama podariti financijske prednosti šest različitih znakova zodijaka, uključujući Lava, koji obuhvaća one rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza.

Osobe koje se poistovjećuju s ovim specifičnim horoskopskim znakom spremne su susresti se s nevjerojatnom srećom. Pojavljuje se prethodno nepredviđena prilika koja predstavlja potencijal za značajan rast i napredak. Pod utjecajem punog Mjeseca, rođeni u znaku Lava imat će sposobnost završiti sve dugotrajne poslove i riješiti zaostale financijske obveze. Ovo je povoljan trenutak za ove pojedince da s povjerenjem ulože svoje resurse u nove pothvate, budući da će sigurno donijeti unosne nagrade.

Očekujte pozitivne ishode transakcija nekretninama. Ukratko, cijeli će dan biti obilježen srećom i obiljem prilika. Osobe koje su rođene u vremenskom okviru od 23. rujna do 22. listopada kategorizirane su pod astrološkim znakom Vaga. Prisutnost punog Mjeseca u Vagi donosi niz divnih iznenađenja koja ih očekuju. Ova povoljna prilika predstavlja idealan trenutak za Vage da se prepuste zadovoljenju svojih želja, posebno u domeni kupovine.

10. rujna, Vage će odisati neusporedivom razinom samopouzdanja, što će im omogućiti da potaknu značajne transformacije u višestrukim aspektima svog postojanja. Budite uvjereni, svaka promjena koja se dogodi na ovaj dan mora rezultirati trijumfalnim ishodom. Osobe koje su rođene u razdoblju od 22. studenog do 21. prosinca kategorizirane su kao osobe koje pripadaju horoskopskom znaku Strijelac.

Povoljna prilika čeka pojedince u znaku Strijelca, nudeći im mogućnost da osiguraju unosan ugovor koji će uvelike poboljšati njihovu financijsku situaciju. Bilo bi mudro da stečena sredstva usmjere na poslovni pothvat koji ima potencijal donijeti značajne povrate u budućnosti. Ipak, Strijelcima se savjetuje da budu oprezni tijekom razdoblja retrogradnog Merkura, koje završava 2. listopada, te izbjegavaju sklapanje bilo kakvih dogovora ili donošenje značajnih odluka.

Osobe koje su rođene u vremenskom okviru od 19. veljače do 20. ožujka klasificiraju se pod astrološkim znakom Riba. U mjesecu rujnu, Ribe će biti počašćene divnim valom prosperiteta u svojim financijskim poslovima. Vrlo je vjerojatno da će dobiti unosne poticaje za posao ili stipendije za obrazovanje kao potvrdu svojih izvanrednih postignuća.

  • Postoji velika vjerojatnost da će učinkovito završiti razne nedovršene pothvate ili se upustiti u nove. Svaki pothvat u koji se Ribe odluče upustiti tijekom ovog određenog dana sigurno će donijeti pobjedu i ushićenje. Blizanci, astrološki znak koji se proteže od 22. svibnja do 21. lipnja, isticat će se u dovršavanju dugogodišnjih projekata i rješavanju poslovnih problema.

Osim toga, pokazat će žarku žeđ za znanjem, što im omogućuje da razviju pojačano razumijevanje onih u svojoj blizini. Možda čak razmišljaju o započinjanju nove karijere bez oklijevanja. Današnji dan je povoljan za bavljenje trgovinom i sklapanje unosnih ugovornih poslova. Svi napori koji se poduzimaju na ovaj dan sigurno će donijeti financijsku dobit.

Osobe rođene u astrološkom znaku Škorpiona, koji obuhvaćaju razdoblje od 23. listopada do 21. studenoga, pokazuju različite karakteristike. Prema Luftici, osobe povezane s ovim horoskopskim znakom mogu predvidjeti značajna financijska poboljšanja koja se poklapaju s punim Mjesecom 10. rujna. Izvanredna postignuća očekuju one koji imaju hrabrosti upustiti se u poduzetničke pothvate ili manifestirati svoje inovativne ideje. Na ovaj dan će brojni pojedinci svjedočiti povećanju temeljnog dohotka, dok će ostali dobiti zaslužena promaknuća. Oni koji pokažu svoje talente i pokažu svoje sposobnosti imat će dovoljno sreće da dobiju blagoslove sudbine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here