Veljko i Bogdana Ražnatović nedavno su dobili i trećeg sina kojem su dali ime Isaija. Oni ne kriju da su uvijek spremni na širenje porodice, te pokazuju da zaista uživaju u porodičnim trenucima.

Soba potomka Veljka Ražnatovića krasi jednostavna dekoracija. Za samo četiri dana Isaija Ražnatović, najmlađi sin Veljka Ražnatovića i Bogdane, napunit će mjesec dana, što se poklapa s rođendanom njegove bake Cece. Iako je rođen u Beogradu, mladi Isajia život je započeo u Titelu, rodnom gradu svoje majke, gdje su njegovi roditelji Veljko i Bogdana živjeli nekoliko godina.

Očekivalo se da će se sin poznatog folk pjevača teško prilagoditi skromnijem načinu života u odnosu na ono na što je navikao u Beogradu. Međutim, pokazalo se upravo suprotno. Bokser iz Titela, kako često napominje, u potpunosti je prihvatio život farmera, ima pozamašnu farmu svinja i marljivo počinje dan pre šest ujutru, radeći neumorno po ceo dan. Veljko i Bogdana svoju su kuću, smještenu na prostranom placu, uredili prema osobnim preferencijama, iako je ona daleko od raskoši koju bi Ražnatović lako mogao priuštiti.

Iako pojedinac s prosječnim primanjima možda nije u mogućnosti imati bazen u dvorištu i vlastitu teretanu u domu, Bogdana i Veljko posjeduju određene komade namještaja koji su im nadohvat ruke. Reklo bi se da će izdanci obitelji Ražnatović od rođenja imati vlastite sobe opremljene najluksuznijim predmetima. Međutim, to nije situacija za Bogdanu i Veljka.

U nedavno objavljenom Veljkovom videu vidljivo je da je praktičnost na prvom mjestu. Spavaća soba prikazana u videu služi kao trenutni životni prostor za njegovog najmlađeg sina. Unutar sobe nalaze se neugledne komode, funkcionalan stol za presvlačenje te malo ekstravagantniji krevetić za bebu. Vidljivo je da boksač svojoj djeci nastoji pružiti tipičan odgoj, nalik onom u obiteljima s prosječnim primanjima.

  • Jedan od faktora koji je utjecao na Ražnatovićevu odluku da umjesto u Beogradu živi u Titelu bio je upravo značaj koji je pridavao obrazovanju i odgoju djece. Veljko i Bogdana Ražnatović već godinama uživaju u svojoj ljubavi i braku. Radost i spokoj otkrili su u šarmantnom gradiću Titelu, Bogdanovom rodnom mjestu, a tamošnja zajednica prema njima gaji samo divljenje.

Zajednica Veljka i Bogdane Ražnatović ukorijenjena je u dubokom osjećaju međusobnog divljenja i poštovanja. Izuzetno cijene brak, a od samog početka posvećeni su njegovanju i jačanju svoje veze.

Čak iu onim rijetkim trenucima kada Veljko odluči da se povuče iz javnosti, ne propušta izraziti duboko zadovoljstvo i ogromnu radost govoreći o svojoj voljenoj ženi. Veljko je nedavno na svom Instagramu podijelio krucijalan uvid u to što je potrebno da bi brak cvjetao i napredovao.

Cecin sin nedavno je prenio iskrenu poruku koja pokazuje njegovu duboku naklonost i divljenje prema svojoj supruzi Bogdani. Naglasio je važnost bezuvjetne ljubavi muža prema ženi, povlačeći paralele s nesebičnom ljubavlju koju je Krist pokazao prema Crkvi. Svojim je riječima rekao: “Da bi ga se smatralo pravim gospodarom u ljubavi, muž mora svim srcem voljeti svoju ženu do samog kraja.

Osim toga, vjerujem da mu je važno dati prednost svojoj ljubavi prema svojoj ženi i prepoznati da je ona božanska kreacija. Podsjećamo, prije skoro mjesec dana Veljko i njegova supruga na svijet su poželjeli trećeg sina Isaija, što je priredilo veliko slavlje u Cecinoj vili na Dedinju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here