Svi su primjetili da je Nataša Bekvalac svoju liniju dovela do savršenstva, te je ona odlučila da podijeli s javnošću kako. Na taj način smatra da će moći pomoći nekoj od svojih pratitelja kako da pred ljeto izgleda savršeno.

Njezina zadivljujuća ljepota i neosporan šarm često se pripisuju njezinoj posvećenosti dosljednom treniranju i dobro uravnoteženoj prehrani, kako je to rječito izrazila jedna od najprivlačnijih žena u javnosti. Nataša Bekvalac, koja ima manje od 55 kilograma, na svom je Instagramu otkrila svoj plan ishrane i otkrila kako je skinula 10 kilograma. Dopuštene opcije hrane uključuju različite vrste mesa, s izuzetkom masne svinjetine (iako je nemasna svinjetina prihvatljiva).

  • Preporučljivo je konzumirati mliječne proizvode s minimalnim udjelom ugljikohidrata, dok treba biti oprezan s opcijama s visokim udjelom ugljikohidrata kao što su feta sir, jogurt i svježi sir. Posebno se preporučuje zeleno povrće, uključujući kupus, zelenu salatu, krastavac, cvjetaču, brokulu, luk, rajčicu, tikvice i špinat. Dopuštena su i jaja bilo koje vrste, uz dnevnu porciju orašastih plodova.

Adekvatan unos vode je ključan, cilj je 2,5 litara dnevno. S druge strane, važno je izbjegavati peciva, uz izuzetak konzumacije voća nedjeljom. Iz prehrane treba izbaciti krumpir, soju, grah, mahune, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove. Prvih šest dana pridržavajte se prvog popisa, rezervirajući sedmi dan za doručak i ručak koji se sastoji od tjestenine, krumpira i riže, isključujući slatke poslastice.

Želite li slatki završetak, odlučite se za žlicu meda ili keks od cjelovitog zrna. Po završetku sedmog dana ponovno započnite s dijetom bez ugljikohidrata. Rođena 25. rujna 1980. u Novom Sadu, Nataša Bekvalac poznata je srpska pop pjevačica. Dobila je nazive “Novosadska Sugar Lema”, “Srpska Barbie” i “Srpska Pamela Anderson”, čime je učvrstila svoj status jedne od najprivlačnijih žena u Srbiji.

Njezin debitantski album pod nazivom “Ne brini” izašao je 2001. godine. Među istaknutim pjesmama posebnu pozornost izazvala je “Laži me”. Dvije godine kasnije, 2003., City Records izdaje njezin drugi album “Nothing Personal”. Pjesme “Bolja sam od nje”, “Mali signali” i “Ne mogu” postale su veliki hitovi. Osim toga, gostovala je kao sama u popularnoj tinejdžerskoj seriji “Neki novi klinci”.

Tijekom svoje karijere održala je bezbroj koncerata diljem svijeta. Tijekom svog odmora 1998. Nataša je doživjela duboku ljubav prema Loli Lakoviću, crnogorskom biznismenu. To ju je navelo da napusti svoj dom i živi s njim u Podgorici. Ipak, otac Dragoljub uspio ju je nagovoriti da se vrati u rodni grad. Gledajući unatrag, Nataša je shvatila da njezina odluka da se vrati nije bila potaknuta ljubavlju, već buntovnim duhom prema strogim roditeljima.

Nakon toga se zainteresirala za studenta arhitekture, čiji identitet ostaje nepoznat javnosti. Tragično, preminuo je u nesreći motocikla. Godine 2000. ukrstila se s Miodragom Kostićem, jednim od najbogatijih pojedinaca u Srbiji, koji je slučajno bio dvadeset godina stariji od nje. Njihova romantična veza nekoliko je godina plijenila pozornost javnosti. Unatoč medijskim nagađanjima, Nataša je demantirala da je od takozvanog “kralja šećera” dobila automobil ili stan u Novom Sadu.

  • Nakon njihovog teškog prekida, objavljeno je da je utjehu pronašla u društvu glumca Sergeja Trifunovića, a kasnije i kantautora Vlade Georgieva, koji joj je posvetio pjesmu “Lažljivica”. Natašu je 2004. godine s četiri godine starijim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem upoznao Vlada Mandić, tadašnji dečko njezine sestre Kristine. Podsjetimo, Danilo se još 2002. godine razveo od prve supruge Anje, s kojom ima kćerku Andreu.

U ljeto 2006. godine par je izmijenio zavjete u katedrali Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, nakon čega je uslijedilo veliko vjenčanje u renomiranom restoranu “Park” u Novom Sadu. Kasnije je Nataša otkrila da su se ona i Dača tajno vjenčali nakon samo nekoliko mjeseci veze. Preuzevši inicijativu, zaprosila ga je, a već idućeg dana svoju su zajednicu ozvaničili civilnom ceremonijom.

U taj tajni događaj bili su upućeni samo njihovi najbliži ljudi, uključujući njihove kumove i pjevačicu. Brzo naprijed do 17. ožujka 2007., dana kada su dočekali svoju dragocjenu kćer Hanu. Nataša je bila podvrgnuta carskom rezu u cijenjenoj klinici “Narodni front”, a njihov smotuljak radosti težio je zdravih 3,9 kg. U međuvremenu, Dača se našao u Australiji gdje predstavlja reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here