Voditelj Ognjen Amidžić i njegova djevojka Mina Naumović nedavno su se vjenčali, a željno iščekuju dolazak svog prvog djeteta jer je Mina trenutno u devetom mjesecu trudnoće. Tijekom jednog intervjua Ognjen je otkrio da on i njegova supruga trenutno trpe muke na društvenim mrežama, boreći se s mnoštvom komentara. Od njih su i mnogi egativni jer korisnici smatraju da je Mina krivac za Ognjenov razvod sa Danijelom Dimitrovskom.

Što je veći stupanj javne izloženosti i istaknutosti, veća je vjerojatnost da ćete biti meta. Pojava određenih natpisa u to vrijeme ostavila me razočarana. Kružili su brojni zlonamjerni i činjenično netočni narativi, ne samo o dotičnoj osobi nego i o meni samom, čak i od kolega s kojima sam uspostavio dugogodišnje odnose.

Važno je priznati nekoliko izuzetaka koji su djelovali s integritetom. Za širenje čistih izmišljotina odgovorni su pojedinci koje sam osobno poznavao. Začudo, nitko se nije samoinicijativno javio meni i provjerio točnost informacija. Cjelokupno iskustvo bilo je u najmanju ruku uznemirujuće, kako je izjavio voditelj, koja je zatim dodao:


Problem društvenih mreža predstavlja značajan problem jer pojedinci slobodno dijele neprovjerene sadržaje. Često nailazim na razne vrste informacija, a kad mi je dosadno, mogu se upustiti i u vrijeđanje drugih. Međutim, preporučljivo je jednostavno zanemariti sve. Stoga, bilo kakve uvrede upućene Mini ne treba osuđivati ​​niti opravdavati, već ih u potpunosti ignorirati. Tijekom trudnoće, to je jedan od faktora koji je doveo do Mininog umirovljenja. Ognjen je istaknuo kako mu je iznimno važno sve za dobrobit trudnoće, istaknuvši kako im je ona od iznimne važnosti.