Prema riječima njihove kume, brak Biljane Jevtić i Ace Ilića prikazan je kao idiličan, s razotkrivenim svim detaljima. Aca Ilić i Biljana Jevtić, par poznat po izuzetnom skladu, već više od tri desetljeća uspijevaju održati vezu bez skandala ispunjenu nepokolebljivom ljubavlju i poštovanjem. Njihovo vjenčanje, koje je izazvalo veliku pažnju javnosti, svojim su prisustvom uveličale brojne poznate osobe. Zanimljivo, ostalo je relativno nepoznato da im je kuma bila cijenjena voditeljica Suzana Mančić.

  • U čudnom preokretu, Aci je kum bio nitko drugi nego prijatelj iz djetinjstva, dok je Biljana za kumu odabrala Suzanu, što će mnoge možda iznenaditi. Putevi su im se ukrstili kroz profesionalna nastojanja, zajedničke turneje koje su na kraju prerasle u pravo prijateljstvo i na kraju u ulogu kumova. Unatoč skepticizmu oko autentičnosti prijateljstava slavnih, ove dvije osobe, pjevačica i voditeljica, prkose izgledima. Njihova je veza opstala tijekom vremena, često provode kvalitetno vrijeme zajedno i primaju Suzanne kao redovitu posjetiteljicu u svom domu. Suzana je od srca čestitala Bilji i Aci na proslavi tridesetogodišnjice braka. U srdačnoj poruci popraćenoj fotografijom s radosnog događaja, izrazila sam ponos što sam kuma Bilji Jevtić i Aleksandru Iliću, koji su nedavno obilježili 30. godišnjicu braka. Tijekom godina naše prijateljstvo je postojano i zahvalan sam na tome.

Dugotrajna zajednica Biljane Jevtić i Ace Ilića trijumfovala je u svim izazovima koji su im se stavljali na put. Unatoč tome što je tijekom svoje blistave karijere poznatog folk pjevača susretao brojne žene, Ace Ilić nikada nije pronašao nijednu koja bi se mogla usporediti s njegovom ženom, nekoga zbog koje bi je ostavio.U prisustvu brojnih lijepih žena, kao i svaki drugi muškarac, u iskušenju sam pomisliti: “Oh, kako bi bilo divno da je moja.” No, vrlo brzo shvaćam pravu vrijednost onoga što imam s Biljanom, shvaćajući da nijedna žena nije toliko vrijedna da ugrozim vlastitu sreću.

  • U nedavnom intervjuu za “Blic puls” Aca je izrazio uvjerenje da u ovoj životnoj fazi u kojoj se nalazi još jedan brak nije isplativ poduhvat, ne samo za njega, već za bilo koga. Mogućnost razvoda i odlaska na nova romantična putovanja čini se daleko prekasnom. Aca priznaje da u životu postoje veće stvari koje nadilaze prolazne želje i strasti. Naposljetku, naglašava važnost nesebičnosti, a ne usmjerenosti isključivo na vlastite potrebe. Rođena 1959. godine u nišavskom selu Grejač, Biljana Jevtić doživjela je veselo odrastanje u živahnom domaćinstvu. U udobnoj dvosobnoj nastambi zajedno su živjeli njezini roditelji, mlađa sestra, baka, djed, stric i razna starija rodbina. Unatoč zahtjevnom poslovanju koje je tada vladalo u selu, pjevačica se rado prisjeća svog idiličnog djetinjstva.

Jutra je bila posvećena pohađanju škole, dok je poslijepodne provodila pomažući roditeljima u kućanskim poslovima ili u obradi polja. Tijekom ljetnih mjeseci Biljanu bi često rano u pet sati iz sna probudio očev nježni dodir koji joj je označavao početak dana. Nevjerojatno, nijedan joj zadatak nije bio previše naporan i uvijek je uspijevala pronaći vrijeme za učenje i uživanje u društvu svojih vršnjaka. Posebno su zanimljivi bili živahni subotnji plesnjaci održani u Grejaču.

  • Zabava je bila jedinstvena prilika da se svi opuste i dobro zabave. Međutim, zbog očeve stroge i tradicionalne naravi, djevojke su uvijek bile u pratnji majke. Kao izuzetna učenica u osnovnoj školi, upisala je srednju elektrotehničku školu u Nišu. Prve dvije godine svakodnevno je putovala autobusom od Grejača do Niša, dok na kraju nije odlučila živjeti kod svoje tete. U to vrijeme otkriva svoju strast prema pjevanju i uključuje se u kulturno-umjetničko društvo. Preko ove udruge dobila je priliku pokazati svoj talent diljem bivše Jugoslavije. Po završetku srednje škole upisala je fakultet u Nišu. Neočekivano joj se pružila prilika da učestvuje u izboru “Prvi glas Srbije”, kao predstavnik Radio Niša. Unatoč tome što tada nije razmišljala o glazbenoj karijeri, Biljana je prihvatila ponudu.

Zanosno je izvela pjesmu “Anica ovče čuvala”, ostavivši i žiri i publiku zadivljene njezinim vokalnim sposobnostima. Nakon osvajanja prvog mjesta, kantautorica Radmila Todorović Babić obećala je pomoć u snimanju pjesme. Samo dvanaest mjeseci kasnije, Radmila se pojavila u kući Biljaninih roditelja i zatražila dopuštenje da je odveze u Beograd. Unatoč oštrim očevim protivljenjima, majka ga je uspješno uvjerila. Odluka o glazbenoj karijeri za Jevtića se pokazala kao najpovoljnija odluka, pokazat će kasnije događaji.