Tijekom braka s Đoletom Đoganijem, Slađa Delibašić proslavila se u pop glazbenoj industriji kao pjevačica grupe Đogani Fantastiko. Par, koji je jako zaljubljen, blagoslovljen je s dvije kćeri koje su oličenje njihove ljubavi. Osim toga, zajedno su postigli brojne uspjehe. Tijekom 1990-ih ova je grupa porasla do neusporedive popularnosti i poslužila je kao preteča svježe i energične dance glazbe koja je dominirala tom erom.

  • Đoletova prva supruga u svojoj prošlosti otvoreno je priznala brojne izazove i kritike koje je zbog druženja s njim trpjela. Kad smo istupali u javnosti, nailazili smo na dosta pogrdnih komentara. Svakako je bilo teških trenutaka, poput onoga kada smo bili u Dnevniku. Ne mogu se sjetiti imena tog starog upravitelja; Mislim da je to bio Goran. Bilo je to u doba starog Dnevnika, znate, sa satom koji se vrti u odjavnoj špici… Te 1989. smo se vjenčali usred previranja na Kosovu i Metohiji. Voditelj na jednoj televiziji u Dnevniku je objavio: “Vjenčali su se Slađana Delibašić, crnogorske nacionalnosti, i Hamit Đogani, druge nacionalnosti…” Tada je to bila potpuna katastrofa, jer smo upravo nastupali na Malti. .. nekako sam sve to izdržala. Tada sam bila tek mlada djevojka, u šestom mjesecu trudnoće sa Silvijom.

Naišao sam na dosta kritika od svoje obitelji, obitelji Delibašić, pa čak i od mamine obitelji Marković. Oh, kad samo pomislim na svog oca! Ljudi moji dragi, bio je u suzama! Stalno je ponavljao: “Apsolutno ne… Ne dolazi u obzir!” Uspjela sam ga nagovoriti rekavši: “Oče, moram ti nešto važno reći. Dogodilo se, trudna sam.

  • Što misliš da trebam učiniti?” No, on ih nije htio poslušati, a umjesto njih Slađa je otpjevala njihove najveće hitove, a mnogi su i dalje željni originalne postave. Nakon razvoda, Slađu je naslijedila Vesna, koja se igrom sudbine pridružila spomenutoj grupi i na kraju postala Đoletova druga žena. Slađa je ranije priznala da je predosjećala da će Đole konačno biti s Vesnom. Kad je njihova veza započela, bilo mi je čudno jer sam bio svjestan njezinih težnji da pjeva i nastupa. Čak smo i surađivali na pjesmi ‘Nikad više’ i za to sam vrijeme imao osjećaj da će me Đolet na kraju zamijeniti Vesnom. Moja intuicija je bila na mjestu, jer sam točno predvidio događaje koji su se odvijali.

BONUS TEKST:

U NASTAVKU PROČITAJTE NEKE ZANIMLJIVOSTI ….

Nevjerojatna moć ljudskog srca prekrasno je ilustrirana ovom zadivljujućom usporedbom. Dopustite mi da uđem u zamršenije objašnjenje: Tijekom života ljudsko srce neumorno obavlja ključnu zadaću cirkulacije krvi, osiguravajući da stanice i tkiva dobiju potreban kisik i hranjive tvari, dok eliminira otpadne tvari i ugljični dioksid. Ova neumoljiva funkcija neophodna je za opću dobrobit tijela. Biokemijski procesi unutar srca odgovorni su za stvaranje energije potrebne za njegove kontrakcije. Primarno gorivo za srce je adenozin trifosfat (ATP), vitalna molekula koja se često naziva “energetska valuta” stanica. Iskorištavanjem ATP-a srčani mišići mogu izvršiti kontrakcije potrebne za pumpanje krvi.

Izjava da ljudsko srce ima kapacitet proizvesti dovoljno energije da vozilo prijeđe više od 30 kilometara sugerira da bi, kada bi se energija srca pretvorila u kinetičku energiju vozila, bilo sposobno generirati potrebnu snagu za takvo putovanje . Ova usporedba služi za naglašavanje izuzetne učinkovitosti i snage koju posjeduje srce. Treba naglasiti da ova usporedba ne podrazumijeva doslovno korištenje srčane energije za pogon vozila. Umjesto toga, autor ističe izvanrednu sposobnost srca za stvaranje energije, koristeći to kao metaforu za ilustraciju njegovog značaja i moći unutar ljudskog tijela.