Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović imaju jaku međusobnu podršku, jedna drugoj su najveće zagovornice. Već više od dva desetljeća Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović, nepokolebljivo je i nepokolebljivo prisutna u životu pjevačice. Stanujući u raskošnoj Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, Lidija i njezin suprug, nogometaš Predrag Ocokoljić, već su odavno stekli vlastiti dom. No, Lidija je iz nepoznatih razloga odgodila preseljenje. Veza Lidije Ocokoljić i Cece Ražnatović oduvijek je bila transparentna, a očigledna je njihova nepokolebljiva podrška jedna drugoj.

  • Tijekom cijele Cecine blistave karijere njihova je nepokolebljiva odanost došla do izražaja jer često zajedno posjećuju obiteljska okupljanja, odmore i javna događanja. Gotovo dva desetljeća Lidija je u braku s Predragom Ocokoljićem, bivšim nogometašem, a zajedno su odgojili četvero djece. Sve to vrijeme njihova obitelj boravila je u raskošnoj Cecinoj vili. U emisiji “Ceca Show” na Blic TV-u, Ceca je otkrila da je njena sestra donijela odluku da se presele iz zajedničkog stana. Ceca je uvjerila gledatelje da će, unatoč fizičkoj udaljenosti, njezini sestra, sin i snaja uvijek biti uz nju kad god zatreba, pri čemu Anastasija planira biti u Španjolskoj, a Veljko u Titelu. Smješteni na mirnoj lokaciji, posjeduju veličanstvenu terasu na kojoj se možete uživati ​​u prisutnosti bujne zelene trave i pronaći predah na njezinoj površini. Za vrijeme izgradnje vlastite nastambe privremeno su stanovali u iznajmljenoj kući. Igrom slučaja, njihov privremeni dom nalazio se na drugom kraju, izoliran od užurbanog svijeta, sa šumom koja je uzdizala tik iza imanja.

Jedini zvukovi koji prožimaju zrak su melodični cvrkut ptica, obavijajući okolinu aurom vedrine. Nakon njihovog prvog preseljenja u mjesecu srpnju, neprestani tutanj motocikala i neprestana treštanja glazbe odjekivali su kroz noć, dovodeći je do ruba ludila. Izražavajući zabrinutost Željku, priznala je svoje sumnje hoće li moći izdržati život u ovoj kući. Međutim, uvjeravao ju je da će se s vremenom naviknuti na to. A sada se nalazi obavijena tišinom. Dok liježe da se odmori, san ju bez napora obuzima, prenoseći je u najmirnije i najneometanije carstvo koje se može zamisliti, bez ikakvih vanjskih smetnji.

  • Pjevačica je otvoreno izrazila sklonost miru i tišini, priznavši da to treba i njezina sestra. Smatram to sasvim normalnim i ugodnim. Lidija i ja često vodimo razgovore kada su svi zauzeti svojim poslovima, au kući vlada mirna tišina koju ne narušavaju dolasci i odlasci. To je trenutak predaha za naše umove i često izražavamo zahvalnost za takav blagoslov. Lidija dijeli moju želju za mirom i tišinom. Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, poznata je srpska pop-folk pjevačica i sjajna zvijezda srpske pop-glazbene scene. Da biste saznali više o njezinom životu, možete pogledati njezinu biografiju. Obožavatelji su joj od milja dodijelili razne nadimke, poput “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”, što zaista govori o njenoj ogromnoj popularnosti. Rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitorađi, šarmantnom selu smještenom na jugu Srbije.

Cecin otac počeo je kao mehaničar, ali je na kraju prešao u političku ulogu, da bi na kraju postao predsjednik općine. S druge strane, njezina majka Mira radila je kao učiteljica. Ceca je odrastala uz sestru Lidiju, koja je od nje nešto mlađa jedanaest mjeseci. S njima su živjeli baka i djed Čedomir i Velika, koji su imali značajnu ulogu u njihovom odgoju. Ceca je od malih nogu pokazivala izuzetne sposobnosti, progovorila je sa samo šest mjeseci, a prohodala sa devet mjeseci. S devet godina prvi put je okusila nastup u školskoj predstavi, osvojivši publiku svojim talentom.

  • Nije bilo neuobičajeno da se suočavala s financijskim ograničenjima, često se morala pješice vraćati s nastupa u obližnja sela zbog nedostatka novca za autobusne karte. Naimee, nekada je za jedan vikend zaradila 700 maraka, dok je mjesečna plaća njezine majke iznosila samo 25 maraka. Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, Ceca je unatoč molbama majke donijela odluku da se, umjesto da nastavi školovanje, posveti karijeri pjevačice. Ipak, školovanje je završila izvanredno, završila je Srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Tijekom dana vrijedno bi se bavila pripremanjem raznih namirnica, dok bi navečer njezin milozvučni glas uljepšao zrak zanosnim pjesmama.

Prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. godine, kada ju je sudbina dovela preko puta Mirka Kordića, vrsni harmonikaš, skladatelj i aranžer. Kordić ju je prvi put ugledao u krugu restorana, gdje bi plašljivo zapjevala samo uz dopuštenje iskusnijih vršnjaka. Odmah prepoznavši njezin izniman talent, zatražio je pristanak njezinih roditelja da je prati na transformativnom putovanju u Beograd.