Nakon duge 24 godine, Dragana Mirković javno je objavila svoju odluku o razvodu. Dragana je u svojoj objavi navela kako ona i poduzetnik Toni Bijelić već tri godine žive odvojene živote na različitim lokacijama. No, Toni se jučer oglasio na Instagramu i otkrio da je stigao u zajednički dvorac Ebenfurt u blizini Beča, gdje je Dragana odlučila živjeti. Prema pouzdanom insajderu koji je razgovarao s lokalnim medijima, Toni se vratio u obiteljsku rezidenciju kako bi popravio stvari s Draganom.

 

  • Izvor otkriva da je molio pjevačicu da preispita razvod te ju je uvjeravao da je spreman proći transformaciju i raditi na vraćanju njihove veze u prijašnje stanje. Lokalni mediji navode kako je Bijelić iz dvorca izbivao posljednjih šest mjeseci, no sada se vratio, odlučan učiniti sve da mu Dragana oprosti i povuče zahtjev za razvod. Unatoč godinama trpljenja raznih stvari i ulaganju napora da spasi brak, folk zvijezda mu je jasno dala do znanja da pomirenje nije opcija. Čvrsto je izjavila da je njezina odluka o prekidu veze konačna i nepokolebljiva. No, uvjeravala je Tonija da ne gaji nikakvu mržnju ili zlu volju prema njemu i izrazila želju da zadrže najbolji mogući odnos za dobrobit svoje djece. Samo da ponovimo, par je imao dvoje djece, sina Marka i kćer Manuelu, a oboje trenutno idu u školu.

Nakon objave razvoda, kružila su izvješća u kojima se tvrdilo da je Toni u vezi sa znatno mlađom partnericom, a ta veza navodno traje već dulje vrijeme. No, Toni je te navode oštro demantirao. Unatoč tome što i dalje imaju zajedničke fotografije na Instagram profilima, Dragana i Toni odlučili su se prestati pratiti. Ovaj postupak, kao i to što je njihov sin Marko odlučio pratiti Tonija na Instagramu, mnogi su protumačili kao jasan pokazatelj Markove podrške majci.

  • Dragana Mirković, poznata srpska pjevačica narodne glazbe, poznata je po svojim popularnim pjesmama kao što su “Spasi me samoće”, “Ruže cvjetaju samo u pjesmama”, “Kad bi znao koliko čeznem”, “Jelen poljubi jelena”, “Cvete”. Moj” i mnogi drugi. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, od kasnih devedesetih živi i radi u Beču. Dragana je u braku s poduzetnikom Tonijem Bijelićem, a zajedno imaju dvoje djece, sina Marka i kćer Manuelu. S nepunih 15 godina postigla je nevjerojatan podvig izdavši svoj debitantski singl i postala najmlađa pjevačka senzacija u bivšoj Jugoslaviji. Tijekom svoje slavne karijere producirala je više od 20 albuma, koji su postigli impresivnu nakladu od 700.000 audio kopija. Godine 1993. Udruženje radio postaja Srbije proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora prepoznala kao drugu najomiljeniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ).

Njezin izniman talent priskrbio joj je brojna priznanja, uključujući devet prestižnih Oscara popularnosti, a 2008. bugarska televizija “Balkanika” proglasila ju je najpoznatijom pjevačicom na Balkanu. Njezini su koncerti privlačili ogromne mase, a posjećenost je često prelazila 50.000 oduševljenih obožavatelja. Tijekom njenog nezaboravnog nastupa u Leskovcu 2018. godine, procjenjuje se da je oko 80.000 vjernih obožavatelja udružilo svoje glasove s njezinim.

  • Rođena 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković je djetinjstvo provela u obližnjem selu Kasidol, okružena babom i djedom, roditeljima i starijom sestrom Dušicom. Osvrćući se na svoje odrastanje, rado se prisjeća jednog veselog i bezbrižnog vremena. Kao mlada djevojka, željela je biti turistički vodič, što je poticalo njezinu strast za proučavanjem engleskog jezika. Dok je uglavnom gravitirala zabavnoj glazbi, utjehu je nalazila iu slušanju djeda Dragutina kako svira harmoniku. Već u ranoj mladosti prepoznat je njezin izniman talent, što ju je dovelo do toga da nastupa kao solistica na školskim priredbama i natjecanjima tijekom prve četiri godine osnovne škole. Njezini zadivljujući nastupi na lokalnim proslavama u Kasidolu i susjednim mjestima privukli su pozornost renomiranih glazbenika u Beogradu.