Tijekom gostovanja u emisiji Divan Šou s Ivanom Gajićem, Slavica Ćukteraš, bivša natjecateljica Zvezda Granda, pričala je o svojim odnosima s kolegicom Tanjom Savić. Unatoč Grandovim naporima da upravlja medijima, određene su priče počele kružiti i pokazalo se da ih je nemoguće kontrolirati. Kako su jedine dvije žene u konkurenciji, pojavila su se razna nagađanja. Istina je da Tanja i ja imamo različite osobnosti, što nas je spriječilo da razvijemo blisko osobno prijateljstvo.

  • Međutim, zadržali smo profesionalan odnos i nikada nismo ulazili u rasprave. Pojedinac s kojim nije razgovarala slučajno je Nemanja Nikolić. Zanimljivo, surađivali smo na performansu i izašli kao pobjednici, ali nismo razmijenili niti jednu riječ prije ili poslije događaja. Ova intrigantna činjenica prošla je potpuno nezapaženo u javnosti jer je fokus medija bio fiksiran na Tanju i mene. Čini se da su ljudi jednostavno gledali u krivom smjeru, šaljivo je primijetila pjevačica. Rođena 28. siječnja 1985. u Šapcu, Slavica Ćukteraš poznata je srpska pop-folk pjevačica koja se proslavila sredinom 2000-ih sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Trenutno živi u Beogradu, a dom dijeli s bivšim nogometnim vratarom Vladom Avramovim i njihovom kćeri Viktorijom. Odmalena je Slavica pokazivala prirodni talent za glazbu.

S nepune četiri godine počela je svirati violinu, a kasnije je završila nižu glazbenu školu, smjer klarinet. U srednjoj školi bavila se teorijom glazbe, dodatno usavršavajući svoje vještine. Pažnju javnosti privukla je 2004. godine kao sudionica glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, gdje je na kraju osvojila šesto mjesto. Ovo postignuće otvorilo joj je vrata, dovelo do snimanja njezine prve pjesme “Život mi oduzmi”, koja je po izlasku naišla na veliko oduševljenje publike.

  • Ovaj inicijalni uspjeh otvorio je put kasnijim albumima kao što su “No Rules”, “Ćiribu Ćiriba”, “Ekskluziva” i “Nevreme”. Osim toga, Slavica je surađivala s umjetnicima kao što su Banet Mojićević, Ognjen Amidžić i Dado Polumenta, izdajući nekoliko singlova i dueta. No, nakon razdoblja provedenog izvan svjetla reflektora, Slavica se odlučila povući s javne scene. Nakon trogodišnje stanke u studiju, trijumfalno se vratila, snimivši tri singla, a kao najuspješniji pokazao se “Budi samo moj”. Za ovu pjesmu je također proizveden glazbeni video. Rođena u Šapcu 1985. godine, Slavica Ćukteraš od malih je nogu pokazala duboku strast prema glazbi. Svoj glazbeni put započela je u dobi od četiri godine, savladavajući violinu. Kako je napredovala kroz svoje obrazovanje, u osnovnoškolskim godinama je prešla na sviranje klarineta. U srednjoj školi njezin se fokus prebacio na proučavanje glazbene teorije, učvršćujući njezinu predanost umjetničkoj formi.

Tijekom svojih godina školovanja završila je osnovnu i srednju glazbenu školu u rodnom gradu, njegujući svoj talent i utirući put budućem glazbenom radu. Nakon što je priznala da su joj glazbena inspiracija bili Zdravko Čolić i Bijelo dugme, zadovoljstvo je ipak nalazila u izvođenju pjesama Lepe Brene i Svetlane Cece Ražnatović. Po završetku srednjeg obrazovanja odlučila se prijaviti na audiciju za renomirano glazbeno natjecanje “Zvezde Granda” čiji je voditelj Saša Popović.

  • Ne samo da je Slavica pokazala svoj neosporan pjevački talent, već i izvanredne glumačke sposobnosti, čime je privukla pažnju organizatora i dobila priliku za studijski nastup. Raznolikim repertoarom impresionirala je i publiku i suce te u konačnici prošla u finale prve sezone showa. U velikom finalu, održanom 20. lipnja 2004. godine u beogradskoj hali “Pionir”, nastupili su suigrači Branislav Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić, Darko Filipović i Nemanja Nikolić. Kao pobjednik izašao je Bane Mojićević, dok je Slavica, uz ostale finaliste, dobila priliku da objavi pjesmu. U suradnji s Elvirom Uzunovićem snimila je pjesmu “Život mi oduzmi” koja je vrlo brzo postala popularni hit u raznim klubovima.